TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sea Of Love
Frank Keller is een New Yorkse detective die onderzoek doet naar een seriemoordenaar. Tijdens zijn speurtocht wordt hij verliefd op Helen, de hoofdverdachte in de zaak.
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Een jaar na het vredesbestand dreigt een nieuwe oorlog uit te breken. Oorzaak van alle ellende is een schoonheidswedstrijd.
«
»
14:20 Relic Hunter
Als haar vliegtuig dichtbij een klooster neerstort, vragen de Zusters Sydney het hoofd te zoeken van een non die eeuwen geleden onthoofd werd.
«
»
15:20 De familie Backeljau
Cois en Maria zijn uitermate trots op hun harmonieuze gezin.
«
»
15:55 My Wife and Kids
De ouders van Vanessa komen op bezoek om de toekomst van de baby en de aanstaande, jonge ouders te bespreken.
«
»
16:25 Stargate SG-1
Het Stargate-team wordt gecontacteerd door ene Martin.
«
»
17:20 Highway Cops
Een chauffeur probeert te onderhandelen over zijn boete nadat hij al rijdend betrapt werd op niet-handenvrij telefoneren.
«
»
17:50 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
19:05 How I Met Your Mother
Ted meent dat hij zijn droomvrouw heeft ontmoet. Lily zet hem weer met beide voeten op de grond door hem te wijzen op het feit dat zijn uitverkorene geen seconde kan zwijgen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted lacht met Robins nieuwe vriend, die veel ouder is dan zij. Robin steigert en gaat in de clinch met haar ex-lief, wat uitmondt in een wilde vrijpartij.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Hoort de vrouw thuis in de keuken en de man in het caf? De mannelijke Backeljaus geloven van wel, de vrouwen zijn niet helemaal overtuigd.
«
»
20:35 Bleeding Steel
Special Forces-agent Lin Dong krijgt de opdracht een jonge wetenschapster te beschermen tegen een sinistere criminele bende.
«
»
22:40 The Island with Bear Grylls
Barnes vergaat van de honger en besluit de sterke stroming en golven te trotseren om met een vlot naar een ander eiland te varen, in de hoop daar voedsel te vinden.
«
»
23:40 M*A*S*H
Generaal Clayton stuurt een psychiater naar het kamp. Henry beveelt iedereen om zich op z'n best te gedragen.
«
»
00:10 M*A*S*H
De lukrake bombardementen van een afvallige Noord-Koreaanse piloot, die telkens plaatsvinden om vijf uur in de namiddag, zijn een inzet voor weddenschappen en zorgen voor groot vermaak.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Het Stargate-team wordt gecontacteerd door ene Martin.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers