TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Kimberley ontdekt dat haar moeder voor een erotische site werkt. Doet ze dit uit eigen wil of wordt ze gedwongen door haar vader?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Extreme Cake Makers
Rosie moet een draak uit cake maken. Phil en Christine moeten een taart in de vorm van een afstandsbediening van een Mini maken. Eloise decoreert een taart in het thema van de Roller Derby.
«
»
12:55 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:25 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:20 Beschuldigd
Manon de Kroon leidt een gelukkig leven met haar man Gerben en dochter Dewi, tot Dewi in aanraking komt met loverboys. Samen met buurman Alwin start Manon een onderzoek.
«
»
15:20 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:35 Neighbours
Chloe is ervan overtuigd dat ook Elly baat kan hebben bij het bekijken van het videodagboek van Finn. Elly twijfelt en vraagt raad aan Susan en Bea, die voorstelt om er samen naar te kijken.
«
»
17:05 Sturm der Liebe
Christoph belooft Karl dat hij het bewijsmateriaal zal vernietigen, als Ariane hem zijn miljoenen teruggeeft. Karl twijfelt, maar Christoph weet hem toch te overtuigen.
«
»
18:05 De Pfaffs
Met een verjaardagsfeestje voor Jean-Marie op het programma wordt het weer een drukke dag.
«
»
18:50 Home and Away
De Parata's zijn op hun hoede en bewaken om beurten het huis. Tane verzwijgt iets voor Ari, maar die blijkt meer te weten dan Tane vermoedt. Ari vraagt Mackenzie om op Nikau te passen.
«
»
19:20 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op het verhaal van Rachel Jacobs. Zij wou haar huis voor drie maanden verhuren, maar vier jaar later zit de huurder nog steeds in haar pand, zonder ook maar één cent te betalen.
«
»
20:20 Blind getrouwd: Australië
Alana & Jason en Booka & Brett krijgen als laatste feedback van hun families. Nadien geven de koppels elkaar advies.
«
»
21:40 Expeditie Gooris
Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd, maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in.
«
»
22:45 Steenrijk Straatarm
Peter Schoonjans en Winna Serrano wonen met zoon Leonardo in Sint-Martens-Latem waar ze hun eigen succesvolle kunstgalerie hebben. Zij wisselen met het gezin Verbaenen uit Turnhout, die sinds een jaar in collectieve schuldbemiddeling zitten.
«
»
23:50 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op het verhaal van Rachel Jacobs. Zij wou haar huis voor drie maanden verhuren, maar vier jaar later zit de huurder nog steeds in haar pand, zonder ook maar één cent te betalen.
«
»
00:55 Murder in Paradise
Reportage over de moord op de Britse rugzaktoeristen Mia Ayliffe-Chung en Tom Jackson in augustus 2016 in Australië.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers