TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Franzi weet niet of het wel een goed idee is om haar job in het Frstenhof zomaar op te geven. Ook Tim vindt dit geen goed plan, zo maakt ze zich helemaal afhankelijk van Steffen.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Second Opinion
Tijdens een belangrijke vergadering krijgt zakenvrouw Ivy plots last van duizeligheid en hoofdpijn en valt ze flauw. Ze gaat vervolgens in behandeling bij dr. Mark.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Howard twijfelt aan zijn kwaliteiten als ingenieur wanneer hij en Sheldon een speelgoeddrone niet aan de praat krijgen.
«
»
16:40 Will & Grace
Jack beseft dat hij de dertien gouden munten kwijt is die hij Estefan moet geven op hun huwelijk om een vloek te vermijden. Grace maakt zich zorgen over haar relatie met Noah.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Sheldon kan Amy moeilijk doorgronden en vraagt raad aan Leonard en Penny. Wanneer hij hun verloving in vraag stelt, komen de twijfels bij het koppel opnieuw naar boven.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Penny heeft het moeilijk met Leonards bekentenis dat hij een ander meisje heeft gekust. Aangekomen in Vegas, moet ze beslissen of ze wil doorgaan met het huwelijk.
«
»
18:05 The Goldbergs
Adam neemt een ingrijpende beslissing terwijl Barry en Erica hun best doen om Murray te helpen.
«
»
18:35 The Simpsons
Homer koopt een tweedehands mobilhome en trekt er samen met zijn gezin op uit. Ze nemen allerlei secundaire wegen en verdwalen al snel. Homer verliest bovendien de controle over het stuur.
«
»
19:05 The Simpsons
Marge wil dat haar echtgenoot en kinderen zich een beetje beter gaan gedragen. Ze neemt Homer mee naar de kerk en de kinderen moeten intussen bijbelles volgen op zondag.
«
»
19:35 White Collar
Wanneer een bekend schilderij wordt gestolen, worden overal ter wereld vervalsingen teruggevonden. Al snel wordt duidelijk dat de dief ruim op voorhand voor de namaakschilderijen heeft gezorgd.
«
»
20:35 The Hunger Games
In de runes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf districten. Elk jaar moeten deze districten twee kinderen afvaardigen om deel te nemen aan de Hongerspelen.
«
»
23:10 The Rezort
Na een uitbraak van een zombievirus heeft de mens de controle over de aarde eindelijk weer terug. De ondoden worden naar een eilandresort gebracht, waar toeristen op de zombies kunnen jagen.
«
»
00:55 White Collar
Wanneer een bekend schilderij wordt gestolen, worden overal ter wereld vervalsingen teruggevonden. Al snel wordt duidelijk dat de dief ruim op voorhand voor de namaakschilderijen heeft gezorgd.
«
»
01:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers