TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:10 Jabaloe
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal in Royal City. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom poot hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters spelen in de zandbak. Na een tijdje is de lol er af en ze besluiten het spelletje spannender te maken. Lui verstopt een balletje in het zand, terwijl de anderen in de keuken wachten.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Koning Sifrat, zijn familie en Arthur worden door Malthazard uitgenodigd om op een neutrale plaats de duizendjarige heerschappij van Malthazard te vieren. Maar helaas loopt alles al snel uit de hand.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Wanneer de rijders onderzoeken waarom kooplieden niet meer naar de Noordermarkt komen, worden Hikkie en Snotvlerk het slachtoffer van een draak die schatten verzamelt.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Dorine gaat akkoord met de voorwaarden van Vanessa. Gert is woedend. Het afscheidsfeestje voor Vanessa in de Keetal eindigt iets anders dan gepland voor Lisa. Elke is terug uit Londen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Trudy weet geen blijf met zichzelf na het nieuws dat ze van Leen heeft gekregen. Ook bij Mathias slaat de paniek toe.
«
»
14:20 Wittekerke
Kathleen heeft Arne nog verder aan de galg gepraat. Zijn moeder is de enige die hem uit deze nachtmerrie kan redden, maar Mathilde ligt na een zelfmoordpoging in het ziekenhuis.
«
»
15:30 Cougar Town
Jules en Ellie doen er alles aan om een afspraak te krijgen met dr. Amy Evans: de gemeenste maar beste dermatologe van de stad.
«
»
16:10 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
16:45 Spoed
Verpleegster Lies is dolverliefd op dokter Ben De Man en ze laat zich tot een vrijpartij in de onderzoekskamer verleiden. Vanessa wordt naar een congres gestuurd.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas mist Mark, zeker nu hij zelf vader gaat worden. Hij wil een goede vader zijn. Katja heeft het steeds moeilijker met de leugen. Lisa neemt een drastische beslissing.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Véronique komt te weten wie de heerlijke taarten van de Foodbar bakt. Raven overtuigt Lars om Leon nog een laatste kans te geven. Wanneer ze hem gaan opzoeken, worden ze ontvangen met geweerschoten.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
De audities zijn achter de rug. De komende vier weken betreden telkens acht talenten het podium in de studioshows. Zij zullen opnieuw de kijker én juryleden moeten verbluffen met hun act.
«
»
22:40 The Good Doctor
De artsen behandelen een jonge topturnster die blessures heeft opgelopen door haar intensieve trainingen. Shaun maakt voor het eerst kennis met de ouders van Lea.
«
»
23:45 Chicago Med
Ethan huurt een ex-collega van de marine in om hem bij te staan op de spoeddienst. Een laatste hoorzitting over de voogdij dreigt Daniel en zijn dochter van elkaar te scheiden.
«
»
00:45 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Maya!
Maya wil Mevrouw Rosie helpen. De oude dame verloor haar huis tijdens een storm. Ze wil haar broer zoeken die in een oude boom aan de andere kant van het meer woont.
«
»
05:40 Taarten van Begijn
De 9-jarige Sanne uit Vorselaar wil graag een taart bakken voor haar beste vriendin Chenna. Sanne heeft een moeilijke periode doorgemaakt waarbij ze altijd kon rekenen op de steun van Chenna.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers