TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Maria van de Broek leerde haar vriend Jens kennen via een datingsite. Haar geluk lijkt compleet tot ze ontdekt dat hij een oplichter is. Lukt het haar om Jens te ontmaskeren?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Extreme Cake Makers
Christine en Phil maken een koninklijke cake voor Prins Charles en Camilla. Molly pakt het groot aan met haar Kameleon taart en Karisha maakt een 5-delige Aziastische bruidstaart extra speciaal.
«
»
12:40 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:10 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:05 Beschuldigd
Na een slecht huwelijk heeft Bonne Veerman haar geluk gevonden bij Marco. Maar wanneer haar dochter hem ervan beschuldigt haar te hebben misbruikt, wordt Bonne verscheurd.
«
»
15:05 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:50 Neighbours
Bea zit in zak en as na de bekentenis van Elly en zoekt steun bij Karl en Susan. Ze voelt zich nog meer verraden wanneer Susan bekent dat ze op de hoogte was van de gevoelens die Elly voor Finn had.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Ariane denkt erover om haar wraakplan tegenover Christoph los te laten, maar wanneer ze hoort dat hij terugkeert uit Thailand, laait de haat weer op. Franzi en Steffen blijven in hun project geloven.
«
»
18:20 De Pfaffs
Lyndsey moet er voor zorgen dat Bompa er representatief uitziet, want hij wordt op de luchthaven verwacht om de wens te vervullen van een meisje.
«
»
19:05 Home and Away
Alf beseft dat hij te snel conclusies getrokken heeft en excuseert zich bij Martha. Justin geeft Tori advies, maar dat draait anders uit dan verwacht. Owen keert terug naar Summer Bay.
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Bristol buigt advocaat Chris Sharpe zich over een ingewikkelde zaak. Een leegstaande pub, waarin enkele krakers hun intrek hebben genomen, wordt binnenkort verkocht en dus moeten de krakers eruit.
«
»
20:35 Jason Bourne
Voormalig CIA-agent Jason Bourne leeft al jaren ondergedoken sinds hij zijn identiteit wist te achterhalen. Wanneer hij ontdekt dat hij nog niet alles over zijn vader weet, komt hij opnieuw in actie.
«
»
22:55 S.W.A.T.
Een geval van huiselijk geweld waarbij een vader en zijn twee dochters betrokken zijn, leidt ertoe dat het team een race tegen de klok moet voeren om een groep internationale activisten te redden.
«
»
23:50 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Bristol buigt advocaat Chris Sharpe zich over een ingewikkelde zaak. Een leegstaande pub, waarin enkele krakers hun intrek hebben genomen, wordt binnenkort verkocht en dus moeten de krakers eruit.
«
»
00:50 Murder in Paradise
Reportage over de moord op miljonair Andy Bush, die in 2014 werd neergeschoten door zijn ex-vriendin, Slovaaks badpakkenmodel Mayka Kukucova (24).
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers