TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Lucy hoort dat Michelle van plan is om op wereldreis te gaan en ze vraagt zich af hoe serieus de relatie tussen Michelle en Paul werkelijk is. Ze besluit met Paul te gaan praten.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 The Model Murders
Grace, een jong model, is blij wanneer modefotograaf Hunter haar wil helpen met haar carrière. Wanneer de fotoshoot uitmondt in een ontvoering worden zijn duistere intenties echter al snel duidelijk.
«
»
16:00 The Big Bang Theory
Een bekend magazine publiceert de paper van Leonard en Sheldon, maar tot hun verbazing staat Leonards naam niet vermeld onder het artikel. Ten huize Wolowitz valt de elektriciteit uit.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon worden uitgenodigd om te spreken op de universiteit van Berkeley, maken ze een omweg om een van hun idolen te ontmoeten.
«
»
16:50 Will & Grace
Grace's vader Martin wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Ze is in shock wanneer deze een bloedtransfusie van Wills bloed weigert.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Amy probeert Sheldon op te vrolijken. Wolowitz krijgt een onbekende gast over de vloer met opmerkelijk nieuws. Will Wheaton vraagt Penny om op zijn podcast te komen praten.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Raj moet een boodschap opstellen voor het geval de NASA tijdens een missie buitenaardse wezens ontdekt.
«
»
18:10 The Goldbergs
Een tv-quiz houdt voorrondes op de school van Emmy en Adam. Zouden ze door mogen naar de echte quiz?
«
»
18:40 The Simpsons
Als Homer ontslagen wordt op de kerncentrale, overweegt hij om zelfmoord te plegen. Gelukkig kunnen zijn familieleden hem op andere gedachten brengen.
«
»
19:05 The Simpsons
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Homers baas een picknick voor het hele bedrijf. Hij wil dat het gezin zich gedraagt en hij roept de hulp in van een psycholoog.
«
»
19:35 White Collar
Na Neals mislukte vlucht, op zoek naar een nieuw leven, en de gruwelijke dood van zijn vriendin Kate, ziet alles er anders uit voor de ex-crimineel en Peter.
«
»
20:35 Runaway Bride
Columnist Ike hoort het verhaal van Maggie Carpenter, een vrouw die altijd op het laatste moment haar bruidegommen in de steek laat, en hij besluit een artikel over haar te schrijven.
«
»
22:45 The Break-Up
Brooke heeft andere opvattingen over het huishouden dan haar vriend Gary en na de zoveelste ruzie zet ze een punt achter hun relatie. Geen van beiden is echter bereid uit hun appartement te trekken.
«
»
00:40 White Collar
Na Neals mislukte vlucht, op zoek naar een nieuw leven, en de gruwelijke dood van zijn vriendin Kate, ziet alles er anders uit voor de ex-crimineel en Peter.
«
»
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers