TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Magnum
Magnum is verwonderd wanneer hij Marcus, zijn vriend met wie hij volleybal speelt, met een prachtige sportwagen ziet rijden. Enige tijd later verneemt hij dat Marcus dood is.
«
»
12:10 Magnum
Vietnamveteraan Sam Hunter stort neer met zijn privévliegtuig. Het lijkt een ongeluk, maar Magnum heeft zijn twijfels.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vieren samen de Winterse Zonnewende, het feest van de vrede. Terwijl ze geschenken uitwisselen, steelt een kleine jongen een van de cadeaus.
«
»
14:15 Magnum
Een kostbaar relikwie werd geroofd uit een Ierse kerk. De pastoor van de kerk volgt het spoor van de dieven en komt hierbij in Hawaï terecht. Daar vraagt hij zijn halfbroer Higgins om hulp.
«
»
15:15 De familie Backeljau
Sommige mensen doen de vreemdste dingen om op te vallen. De Bomma zit met Blacky op het dak van café 'De Vuile Hoek' en hoopt hiermee in het Guiness Book of Records en in de belangstelling te komen.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Michael wil dat Junior onderaan de ladder begint in het familiebedrijf. Daarom moet Junior heel wat handenarbeid verrichten.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Het SG1-team heeft voor het volk van Enkerra een nieuwe planeet gevonden waarop ze kunnen verblijven.
«
»
17:15 Highway Cops
Een dronken bestuurder met een te zware voet probeert zijn vriendin te laten opdraaien voor zijn daden. En na een avondje stappen valt een man achter het stuur van zijn wagen in slaap.
«
»
17:45 Motorway Cops
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Ted en Barney jagen op dezelfde vrouw. Ze willen voor eens en voor altijd uitmaken wie de beste verleider is. Ondertussen gaat Robin op stap met een alleenstaande vader.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted vindt het tijd om zijn laatste verovering voor te stellen aan zijn vrienden. Blahblah is een echte spraakwaterval en ze wil van Ted en zijn vrienden horen hoe ze elkaar leerden kennen.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Terwijl de Bomma op het punt staat het wereldrecord dakzitten te verbreken, kwijnt Cois weg. Lionel weet raad: Cois zit in een midlifecrisis en hij moet weer het gevoel krijgen dat hij belangrijk is.
«
»
20:35 Boomerang
Marcus Graham is kaderlid in een cosmeticabedrijf en een onverbeterlijke rokkenjager. Wanneer het bedrijf wordt overgenomen, krijgt hij een nieuwe baas, de knappe Jacqueline.
«
»
22:45 Battle of the Sexes
1973. Billie Jean King is de nummer één van het vrouwentennis. Ze wordt uitgedaagd door de seksistische ex-profspeler Bobby Riggs, die beweert dat geen enkele vrouw van hem kan winnen.
«
»
01:00 Stargate SG-1
Het SG1-team heeft voor het volk van Enkerra een nieuwe planeet gevonden waarop ze kunnen verblijven.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers