TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:05 Jabaloe
Moe en Joe besluiten om samen een krant te beginnen. Maar omdat de krant niet het verhoopte succes heeft, begint Moe Jabaloe met het schrijven van roddels. Het roddelblaadje wordt wel een succes.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt het tunnelplan van Miro op. Als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!?
«
»
08:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Bijna verslagen door Koto's troepen brengt Julien Morts leger, de belslakken, de ruimteapen, Clover en andere trouwe vrienden bijeen voor de laatste strijd.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
De rijders proberen de vulkaan te stabiliseren die Drakenrand dreigt te verwoesten en ontdekken verontrustend bewijs dat de jagers weer actief zijn.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:20 Lisa
Jonas twijfelt over het voorstel van Vanessa. Jonas stort zijn hart uit bij Nathan. Gert maakt een afspraak met Igor. Dorine is woest wanneer Vanessa haar vertelt wat Gert gedaan heeft.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Liesbeth besluit haar financiële problemen op te biechten aan Patrick. Véronique is vastbesloten op June van de CEO-stoel te krijgen.
«
»
14:20 Wittekerke
Lotte neemt voor het eerst sinds lang haar moeder in vertrouwen over haar zorgen. Moesj mag er niet aan denken dat Arne veroordeeld wordt voor een moord die hij niet heeft gepleegd.
«
»
15:25 Private Practice
Joanna, de misbruikte verpleegster die Violet enkele maanden geleden ontmoette, duikt opnieuw op. Ze werd opnieuw misbruikt en deze keer is ze ook zwanger.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Spoed
De aangereden voetganger Michel is niet blij dat hij spoedig uit het ziekenhuis zal worden ontslagen. Vanessa heeft opgevangen dat haar vriend Fredje nog altijd als een playboy door het leven gaat.
«
»
17:40 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Dorine gaat akkoord met de voorwaarden van Vanessa. Gert is woedend. Het afscheidsfeestje voor Vanessa in de Keetal eindigt iets anders dan gepland voor Lisa. Elke is terug uit Londen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars wil Leon opzoeken om hem te zeggen dat hij Raven met rust moet laten. Hij wil niet dat Leon hen uit elkaar drijft. Zjef zet zijn eerste vlog online.
«
»
20:35 Ze Zeggen Dat
Dina en Andy achterhalen opnieuw welke beweringen, levenswijsheden en urban legends je nu echt mag geloven. Er is dit seizoen ook een glansrol weggelegd voor Ivette en Lisette, de mama's van het duo.
«
»
22:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:20 Ik Wil Een Kind
Oproepaflevering waarin Dina Tersago een brede oproep doet naar wensouders voor een realityreeks waarin hun zoektocht naar een geschikte co-ouder gevolgd wordt.
«
»
00:35 Private Practice
Joanna, de misbruikte verpleegster die Violet enkele maanden geleden ontmoette, duikt opnieuw op. Ze werd opnieuw misbruikt en deze keer is ze ook zwanger.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken wat er gebeurt als je de hele dag lang een meisje zoent.
«
»
05:55 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers