TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Amelie is blij wanneer Tim haar uitnodigt voor een date en ze groeien naar elkaar toe. Linda kan het niet over haar hart krijgen om Steffen de waarheid over zijn vader te vertellen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Addicted
Zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het perfecte leven te leiden, maar er schuilt een zekere onrust in haar. Haar leven wordt op z'n kop gezet wanneer ze een affaire begint met een talentvolle kunstenaar.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon voeren een ongewoon experiment uit. Leonard, Amy, Raj en Emily proberen ondertussen een spel uit waarbij ze moeten samenwerken.
«
»
16:40 Will & Grace
Jack vraagt aan Will om vriendelijker te zijn tegen zijn verloofde Estefan, maar die denkt al gauw dat Will verliefd op hem is. Grace probeert een valentijnscadeau voor Noah te vinden.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Een bekend magazine publiceert de paper van Leonard en Sheldon, maar tot hun verbazing staat Leonards naam niet vermeld onder het artikel. Ten huize Wolowitz valt de elektriciteit uit.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon worden uitgenodigd om te spreken op de universiteit van Berkeley, maken ze een omweg om een van hun idolen te ontmoeten.
«
»
18:15 The Goldbergs
Terwijl Beverly belooft om Scott Baio naar Jenkintown te brengen voor de actie Hands Across America, blijkt Adam ineens twee dates te hebben voor het schoolgala.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Bart, Marge en Lisa gaan winkelen voor Kerstmis, sluipt Bart weg en laat een tatoeage met 'Mother' zetten. Als Marge dit ziet, haalt ze Bart weg uit de kliniek voor de tatoeage klaar is.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart verwisselt tijdens een IQ-test op school zijn resultaten met die van de primus van de klas. Bart blijkt ineens een genie te zijn. Homer en Marge zoeken een speciale school voor hem uit.
«
»
19:40 White Collar
Neals maandenlange speurtocht naar de muziekdoos lijkt eindelijk ten einde. Volgens Alex bevindt de doos zich in het Italiaanse consulaat.
«
»
20:35 Chicago Med
Dr. Choi en dr. Marcel zijn het niet eens over de behandeling van een patiënt met chronische pijnen. Intussen doen er allerlei geruchten de ronde over Maggie.
«
»
21:25 Chicago Fire
Het team wordt opgeroepen voor twee auto-ongevallen die opvallende gelijkenissen vertonen. Mouch wil iedereen binnen de kazerne snel kunnen informeren en start met een nieuwsbrief.
«
»
22:20 Chicago P.D.
Het onderzoek naar een moord in een Bulgaarse buurt verloopt allesbehalve vlot doordat de buurtbewoners weigeren om met de politie te praten. Ruzek heeft een aanvaring met een patrouilleagent.
«
»
23:10 White Collar
Neals maandenlange speurtocht naar de muziekdoos lijkt eindelijk ten einde. Volgens Alex bevindt de doos zich in het Italiaanse consulaat.
«
»
00:00 Queen of The South
Teresa krijgt een persoonlijke tragedie te verwerken. Tegelijkertijd moet ze het opnemen tegen een gevaarlijke huurmoordenaar en krijgt ze af te rekenen met muiterij.
«
»
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers