TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Double Jeopardy
Libby en Nick Parsons maken een zeiltocht en vertrouwen ondertussen hun zoontje Matty toe aan oppas Angie. Diezelfde nacht, op volle zee, ontdekt Libby dat haar man plots verdwenen is.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Xena zit nog altijd vast in Callisto's lichaam. Ze ontvangt een uitnodiging van Ares en zoekt hem op. Hij vertelt haar dat hij niet langer de Oorlogsgod is.
«
»
14:15 Magnum
Magnum is te gast op een feestje met misdadigers, een aanstaande moeder en een zware orkaan.
«
»
15:15 De familie Backeljau
De Bomma is een getalenteerde valsspeelster. Samen met Blacky dient ze de Jeans tijdens een spelletje poker zware klappen toe. De andere Backeljaus staat een uniek avondje te wachten.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Michael ontmoet zijn vriend Jimmy in de golfclub en is erg onder de indruk van diens weelderige haarbos.
«
»
16:20 Stargate SG-1
Wanneer Daniel en een collega-archeoloog van het SGC-team opgravingen doen op de planeet 888 hopen ze heel wat informatie te vergaren over het ontstaan van de Goa'ulds.
«
»
17:20 Highway Cops
Als het van de wegpolitie afhangt geraak je niet al te ver met een volle tank benzine waarvoor je niet betaald hebt.
«
»
17:50 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
De latino vriend van Robin wekt overal belangstelling. Terwijl Robin vertelt hoe ze als een nieuwe vrouw is teruggekeerd uit Argentinië, probeert Marshall een afscheidsbrief te schrijven.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted ontmoet een dame die duidelijk meer wil dan praten alleen. Wanneer ook een van haar vriendinnen met hem begint te flirten, weet Ted niet waar hij het heeft.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Sommige mensen doen de vreemdste dingen om op te vallen. De Bomma zit met Blacky op het dak van café 'De Vuile Hoek' en hoopt hiermee in het Guiness Book of Records en in de belangstelling te komen.
«
»
20:35 Black Eagle
KGB- en CIA-agenten proberen om ter snelst om een hoogtechnologisch lasersysteem van een neergestorte Amerikaanse jet te pakken te krijgen. De CIA stuurt kungfumeester Ken Tani op pad.
«
»
22:35 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt.
«
»
23:35 M*A*S*H
Frank en Hawkeye hebben ruzie over de manier waarop Frank zijn operaties uitvoert. Maar wanneer Hawkeye een moeilijke operatie uitvoert en de patiënt overlijdt, begint hij aan zichzelf te twijfelen.
«
»
00:05 M*A*S*H
Wanneer Frank de nieuwe verpleegster Ginger uitkaffert, besluiten Hawkeye en Trapper John hem een lesje te leren.
«
»
00:40 Stargate SG-1
Wanneer Daniel en een collega-archeoloog van het SGC-team opgravingen doen op de planeet 888 hopen ze heel wat informatie te vergaren over het ontstaan van de Goa'ulds.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers