TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Het gezin Berends koopt een huisje in een vakantiepark om er de weekends door te brengen. Buurman Leo wordt het ziekenhuis ingeslagen en alles wijst in de richting van Marvin, de zoon van het gezin.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
12:50 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:15 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:15 Beschuldigd
Maria van de Broek leerde haar vriend Jens kennen via een datingsite. Haar geluk lijkt compleet tot ze ontdekt dat hij een oplichter is. Lukt het haar om Jens te ontmaskeren?
«
»
15:10 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:45 Neighbours
Mark gelooft in Elly's onschuld, maar Sky heeft duidelijk een andere mening en maant haar aan om mee te werken aan het onderzoek en alles op te biechten. Bea mag het ziekenhuis verlaten.
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Lucy hoort dat Michelle van plan is om op wereldreis te gaan en ze vraagt zich af hoe serieus de relatie tussen Michelle en Paul werkelijk is. Ze besluit met Paul te gaan praten.
«
»
18:20 De Pfaffs
Het is Lyndseys verjaardag vandaag en Dave bereidt stiekem een verrassingsfeestje voor. In Brasschaat kookt Kelly intussen voor haar echtgenoot, want die moet weg en zal pas laat terugkeren.
«
»
19:05 Home and Away
Ziggy probeert op Dean in te praten zodat hij geen ondoordachte beslissing neemt. Tori verheugt zich op haar afspraakje met Christian, maar een noodgeval in het ziekenhuis strooit roet in het eten.
«
»
19:30 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Nisha Bhuva verloor haar job net op het moment dat ook haar huurders stopten met het betalen van de huur. Wanhopig besluit ze een beroep te doen op Paul om haar huurders uit haar pand te krijgen.
«
»
20:30 Familie Gillis: Massa is kassa
De coronamaatregelen treffen Peter in zijn portemonnee. Op zijn tien vakantieparken moet in de horeca het aantal gasten teruggebracht worden naar dertig personen.
«
»
21:25 Steenrijk Straatarm
Vlaamse realityreeks over rijke en arme gezinnen die van huis wisselen.
«
»
22:35 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
23:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Nisha Bhuva verloor haar job net op het moment dat ook haar huurders stopten met het betalen van de huur. Wanhopig besluit ze een beroep te doen op Paul om haar huurders uit haar pand te krijgen.
«
»
00:35 Dr. Christian Will See You Now
Louise heeft het Poland-syndroom, een aangeboren afwijking. Daardoor heeft ze geen spieren in haar rechterborst. Joe heeft veel pijn doordat hij aan fibromyalgie lijdt.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers