TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:10 Jabaloe
Twinkly wil auditie doen voor een toneelstuk. Daarom oefent hij samen met Bessy en Slampie de tekst van het stuk in. Twinkly speelt een cowboy die met zijn vriendin wil vertrekken uit Jabaloe Town.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop heeft het heel druk vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Tijdens een eclips, vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Josje is heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft.
«
»
08:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Julien en Karl proberen Koto's bruiloft met de krokodillenprinses tegen te houden. Clover pakt Koto op haar eigen manier aan. Mort probeert 'Slimme Mort' terug te halen.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Lisa en Vanessa gaan samen dansen. Remco is plots in de ban van een gezonde levensstijl, tot grote ergernis van Sino en Lars. Jelle heeft een nieuwe uitdaging.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Leen vermoedt dat Simon een maagzweer heeft en verplicht hem om thuis te blijven. Tot grote vreugde van June, want zij wordt CEO ad interim. Trudy wil via Saartje meer te weten komen over Steve.
«
»
14:20 Wittekerke
De vader van Arne, Johan, is op de parking van zijn bedrijf doodgereden. Max leidt het onderzoek en heeft de moeilijke opdracht om Arne het tragische nieuws te vertellen.
«
»
15:30 Private Practice
Wanneer Cooper Mason betrapt op stelen, weet hij niet of hij hem moet straffen. Pete en Violet vinden het moeilijk om hun tijd met Lucas te verdelen nu ze niet meer bij elkaar wonen.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De wegen zitten potdicht, waardoor ambulancier Staf heksentoeren moet uithalen om pediater Ilse De Winne en verpleger Bob Verley tot bij de woning te brengen, waar een auto is ingereden.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa brengt veel tijd door met Vanessa, waardoor Pilar zich alleen voelt. Remco hervalt in oude gewoontes. Jelle en Serge proberen zoveel mogelijk wijn te verkopen tijdens de middagservice.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Vanessa is geveld door buikgriep en wordt verzorgd door Mathias. Cédric wil niet ziek worden en gaat op zoek naar een logeerplek. Véronique biedt hem een kamer aan.
«
»
20:35 The Best Of
Vandaag is Gorki, de groep van wijlen Luc De Vos, de centrale gast. Het eerbetoon aan de rockgroep wordt bijgewoond door de bandleden en door Herman Brusselmans, een goede vriend van De Vos.
«
»
21:50 Helden van de Kinderkliniek
Enny lijdt net zoals haar zus aan scoliose, waarbij haar rug scheef groeit. Tijdens een eerdere operatie is haar rug rechtgezet door een metalen staaf, maar die is nu gebroken.
«
»
22:55 Cordon
De ontploffing in het cordon heeft desastreuze gevolgen. Militair Idriss wil weer orde in het cordon, maar hij botst op gewelddadig verzet.
«
»
00:05 Private Practice
Wanneer Cooper Mason betrapt op stelen, weet hij niet of hij hem moet straffen. Pete en Violet vinden het moeilijk om hun tijd met Lucas te verdelen nu ze niet meer bij elkaar wonen.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een manier bestaat waardoor je altijd met hetzelfde liedje in je hoofd zit.
«
»
05:55 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers