TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
06:00 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
06:15 Soep!
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep.
«
»
06:35 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
07:05 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
07:45 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
08:00 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
08:25 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme heeft de kunst van het bakken helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen! Vandaag doet hij dat met een oerdegelijke en overheerlijke flantaart.
«
»
08:45 Toasted!
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
09:15 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
09:40 Wild van wild
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
10:05 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
10:30 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
11:00 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
11:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:15 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
12:35 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
13:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
13:35 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
14:20 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
14:45 Soep!
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep.
«
»
15:00 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
15:30 De smaaktoerist
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
16:00 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
16:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
17:55 Roger van Damme: Bakken
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
18:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
18:45 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
18:55 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
19:30 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
20:15 Veldvers
Witloof kennen we ook als het witte goud. En dat vindt topchef Nicolas Decloedt niet overdreven! Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
21:05 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
21:30 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
22:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
00:50 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
01:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
02:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag maakt Johan Segers vogelnestjes klaar.
«
»
02:20 Roger van Damme: Bakken
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
02:40 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
02:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
03:15 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
03:35 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
04:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
04:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
04:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
05:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:50 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers