TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Magnum
De voorzitter van een familiebedrijf vraagt Magnum om een onderzoek te doen naar de eerlijkheid van zijn neef.
«
»
12:10 Magnum
Door een auto-ongeluk waarbij Higgings naar het ziekenhuis moet, begint Magnum een onderzoek naar een misdaad die zich veertig jaar eerder in een Japans gevangenenkamp op Hawaii afspeelde.
«
»
13:10 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
14:10 Magnum
Vietnamveteraan Sam Hunter stort neer met zijn privévliegtuig. Het lijkt een ongeluk, maar Magnum heeft zijn twijfels.
«
»
15:10 De familie Backeljau
De Bomma is een getalenteerde valsspeelster. Samen met Blacky dient ze de Jeans tijdens een spelletje poker zware klappen toe. De andere Backeljaus staat een uniek avondje te wachten.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Junior studeert af en zijn ouders geven hem een reis naar Japan cadeau. Dat doen ze stiekem om hem ver weg te krijgen van Vanessa, want de twee denken al aan samenwonen en trouwen.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Het SG1-team gaat op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie onderzoeken.
«
»
17:15 Highway Cops
Agent Steven Wykes is getuige van een huwelijksaanzoek. En een snelheidsduivel blijkt zo'n 7.000 dollar aan openstaande boetes te hebben.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Barney denkt dat Bob Barker mogelijk zijn vader is en begint te oefenen voor 'The Price Is Right'. Marshall en Lily proberen voor de bruiloft apart te slapen.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Lily en Marshall droomden van een modern huwelijksfeest, maar onder druk van hun familie is het toch heel wat traditioneler geworden. Beiden besterven het van de zenuwen.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Volgens de kranten is het milieubewustzijn van de Belgen ondermaats. Dat terwijl de Backeljaus toch plichtsbewust alle afgedraaide motorolie in de groene glasbol kappen.
«
»
20:35 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Benghazi, Libië, aangevallen door terroristen. Een eliteteam mengt zich in de chaos en gaat de strijd aan.
«
»
23:10 The Island with Bear Grylls
Na een klassenstrijd op het onbewoonde eiland scheiden de wegen van het rijke en het arme team. Beide teams besluiten een eigen kamp op te bouwen.
«
»
00:15 M*A*S*H
Tommy Gillis, een oude vriend van Hawkeye, komt op bezoek in het kamp, omdat hij een boek aan het schrijven is over de oorlog.
«
»
00:45 M*A*S*H
Af en toe neemt Hawkeye de tijd om een brief aan zijn vader te schrijven, met daarin de laatste roddels en nieuwtjes uit het kamp.
«
»
01:15 Stargate SG-1
Het SG1-team gaat op een planeet een nieuwe vorm van solaire energie onderzoeken.
«
»
02:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers