TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Vanessa weet niet hoe ze zich tegenover Robert moet gedragen, dus ze besluit afstand te nemen. Ze verzint een excuus om hun afspraak af te zeggen. Steffen verontschuldigt zich bij Franzi.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Under the Bed
Journaliste Callie woont in een prachtig huis, maar wat ze niet weet is dat er een man in haar huis heeft ingebroken en onder haar bed verblijft.
«
»
15:55 The Big Bang Theory
Raj twijfelt of zijn nieuwe uitvinding wel data zal kunnen ontvangen in de ruimte. Penny en Amy mogen kiezen hoe ze hun vrije dag met de mannen willen invullen.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldons wetenschappelijk onderzoek zit muurvast. Hij denkt zich beter te kunnen concentreren als hij stress heeft. Howard bedenkt ondertussen een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»
16:45 Will & Grace
Malcolm schakelt Grace in om Karen terug te winnen. Wills geflirt op het werk brengt hem in een ethisch dilemma. Jacks passie voor acteren wakkert opnieuw aan.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon online kritiek krijgen op hun gezamenlijke paper, besluiten ze de criticus op gepaste wijze aan te pakken.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Terwijl iedereen zich opmaakt voor de heropening van Stuarts stripwinkel, krijgt Leonard onverwacht nieuws. Penny probeert Sheldon uit te leggen hoe hij moet leren dingen los te laten.
«
»
18:10 The Goldbergs
Beverly is teleurgesteld omdat de familie niet erg enthousiast is met de feestdagen en dus bedenkt ze 'Super-chanoeka' om hen in de sfeer te brengen, maar het lijkt te veel op kerst.
«
»
18:40 The Simpsons
Mevrouw Hoover, Lisa's lerares, is ziek. Haar vervanger, meester Bergstrom, neemt vol overtuiging haar taak over. Intussen worden er in de klas van Bart verkiezingen gehouden.
«
»
19:05 The Simpsons
Marge en Homer geven een feestje voor hun vrienden. Na enkele glaasjes is Homer dronken en begint hij een van de vrouwelijke gasten het hof te maken.
«
»
19:35 White Collar
Neal vermoedt dat Matthew Keller - een van zijn vroegere rivalen - verantwoordelijk is voor de moord op de hoofdverdachte van een museumroof.
«
»
20:35 King Arthur
In de vijfde eeuw trekken de Romeinen zich terug van de Britse Eilanden. Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel krijgen hun vrijheid terug, maar dienen eerst nog een laatste opdracht te volbrengen.
«
»
22:55 Cold Creek Manor
De familie Tilson heeft genoeg van het drukke stadsleven en verhuist naar een rustig gelegen herenhuis. Maar wanneer de vorige bewoner opduikt, verandert hun leven in een heuse nachtmerrie.
«
»
01:05 White Collar
Neal vermoedt dat Matthew Keller - een van zijn vroegere rivalen - verantwoordelijk is voor de moord op de hoofdverdachte van een museumroof.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers