TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je ook kan nadenken als je geen hersenen hebt.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City heeft een succesvolle specialiteit op de markt gebracht, de Bean Bacon Koeienvlaai. Sheriff Jack schrijft een wedstrijd uit om ook een lekkernij te bedenken.
«
»
06:40 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel fungeert als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus is verkouden en moet voortdurend niezen. Hij houdt zijn hand niet voor zijn mond en dat vinden zijn vrienden niet leuk. Volgens hen is het zelfs onbeleefd.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Wanneer koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Wanneer blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, slaat Kristel in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dat absoluut niet zien.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Tijdens een wild, nachtelijk avontuur raakt koning Julien bevriend met de eenzame krijger Koto, die voor veel ophef zorgt in het koninkrijk.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt mosselen-linguini.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:20 Lisa
Nathan laat de Albrechtsen weten dat hij opnieuw vertrekt. Jonas heeft het moeilijk met het feit dat Lisa hem wegduwt. Katja en Jonas praten. Jonas is overdonderd met het nieuws van Katja.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
June strooit schokkende insinuaties rond bij Fashion. Liesbeth is razend op Benny omwille van zijn zwartwerk bij Niko. Emma crasht bijna door het vele schoolwerk in combinatie met de zorg voor Mila.
«
»
14:25 Wittekerke
Lotte voelt zich steeds meer geïsoleerd bij Derdeyn & Dochters en ze neemt een drastische beslissing. Elke vertrekt met een gerust hart naar Chili, want Kyra zal goed voor Bjorn en Max zorgen.
«
»
15:35 Private Practice
De artsen van Oceanside Wellness staan voor een moeilijke beslissing. De toekomst van de privékliniek staat op het spel. Addison krijgt er nog een keuze bij van haar nieuwe aanbidder.
«
»
16:40 Spoed
Cisse heeft per ongeluk tegen de obus geschopt, waarop een gigantische ontploffing is gevolgd. De ambulancier, dokter Jos Blijlevens en de man van de ontmijningsdienst liggen bedolven onder het puin.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa probeert Jonas los te laten, maar dat wordt haar behoorlijk moeilijk gemaakt. Pilar en Suzanne proberen er haar bovenop te helpen. Ondertussen maakt Katja gretig gebruik van de situatie.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Hanne en Quinten nemen een belangrijke beslissing. De bloedwaarden van Iris blijven schommelen. Peter spoort haar aan om niet te gaan werken en een afspraak te maken bij de gynaecoloog.
«
»
20:35 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Het hoogseizoen op de camping loopt stilaan ten einde. Staf en Monique kunnen terugblikken op een eerste, geslaagde zomer. En dat moment wil Staf laten vereeuwigen met een tatoeage.
«
»
21:40 Alloo Live
Luk Alloo strijkt weer onaangekondigd in een Vlaamse gemeente neer om live op zoek te gaan naar interessante verhalen.
«
»
23:00 Snackmasters
Chefs Loïc Van Impe en Marcelo Ballardin proberen in deze eerste halve finale een exacte copy te maken van de frangipane van Lotus.
«
»
00:10 Private Practice
De artsen van Oceanside Wellness staan voor een moeilijke beslissing. De toekomst van de privékliniek staat op het spel. Addison krijgt er nog een keuze bij van haar nieuwe aanbidder.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers