TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
06:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
07:05 De gezonde goesting
Het is ongetwijfeld een gekend tafereel: laat thuis en nog even een pitstop bij de plaatselijke frituur.
«
»
07:30 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:40 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
10:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
10:30 Chefs & shakers
Culinair magazine.
«
»
10:40 Njamma Mia!
Vandaag zet Peppe zijn culinaire trip doorheen zijn geliefde Italië verder. Hij stopt in Lazio, in het midden van Italië en met als hoofdstad Rome.
«
»
10:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
11:25 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique bereidt in het midden van de jungle een Maya-chocoladedrank op basis van een aloud recept. Dit met gebruik van typische Mayakruiden.
«
»
11:45 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
12:10 Vlaanderen Kookt
Wim Vermeire uit Hamont-Achel is terecht fier op enkele van de streekproducten uit zijn stad en laat Jan daar graag van meegenieten.
«
»
12:30 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
12:35 Chefs & shakers
Culinair magazine.
«
»
13:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
13:40 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag een healthy variant op de bounty. En ze zorgt ook nog voor een hippe en pittige buddha bowl.
«
»
14:05 Vlaanderen Kookt
De 35-jarige Denis Ghys leerde koken dankzij zijn grootmoeder. Haar voorliefde voor verse en kwaliteitsvolle producten, spoorde Denis aan om zelf de messen ter hand te nemen.
«
»
14:25 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
14:50 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
15:20 Pasta & Risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
15:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
15:55 De dagschotel
Topchef Michaël Vrijmoed bewijst vandaag dat een fris gerecht ook echt een volwaardige maaltijd kan zijn. Hij maakt een zoetzure salade met ingelegde haring.
«
»
16:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: bouliesalade, pitabroodjes, bitterballen & limoncello.
«
»
16:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:20 Chefs & shakers
Culinair magazine.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
17:55 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
18:20 De zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
18:55 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
19:30 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
20:00 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
21:06 Peppe's Sicilië
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
21:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
21:50 Peppe's Pasta
O wee als je pastaslierten doormidden snijdt. Voor een echte Italiaan is dat doodzonde. Dat en nog meer do's en don'ts voor het maken van verse pasta krijg je vandaag op je pastabord.
«
»
21:51 Een Feest uit Italië!
Peppe eert vandaag Bruna Vitelli. Het was haar overgrootvader die het tomatenmerk Elvea in 1885 oprichtte. Peppe heeft met haar een emotioneel gesprek, vlakbij Napels.
«
»
22:00 Come a Peppe
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
22:05 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
22:25 Een Feest uit Italië!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit Italië.
«
»
22:30 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
23:25 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
00:00 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
00:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
01:05 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
01:30 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
02:20 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
03:05 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
03:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
03:55 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
04:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
04:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
04:55 Nuances
In 'Nuances' hoopt onze jonge sterrenchef Thierry Theys om iedereen die thuis in de keuken zelf een stapje verder wil gaan, ook vandaag weer een erg inspirerend gerecht te kunnen serveren.
«
»
05:25 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
05:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers