TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 A Bronx Tale
De jonge Calogero wint de sympathie van gangsterbaas Sonny door te zwijgen over een moord. Sonny neemt de jongen onder zijn hoede, tot grote woede van diens vader Lorenzo.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Xena moet een kostbare kist zien terug te vinden waarin het krachtigste wapen ter wereld opgeborgen ligt.
«
»
14:35 Magnum
Magnum zit gevangen in een droom over Hawaii in 1930. Hij ontmoet een aantal bekenden.
«
»
15:35 De familie Backeljau
Blacky en Queeny treden in het huwelijk. De plechtigheid is hoogst ontroerend. Queeny's bruidsjurk is van een ongeziene pracht. Cois vindt de hele bedoening maar flauwekul.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michael, alias opperhoofd Kale Arend, wordt gerecruteerd om het kamp van Kady en haar vrienden te leiden.
«
»
16:40 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team worden nog steeds gevangen gehouden op Netu. Apophis wil Sokar verslaan, maar beseft dat hij en zijn mannen niet sterk genoeg staan om weerstand te bieden.
«
»
17:35 Highway Cops
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
«
»
18:05 De Wegpolitie UK
Vanavond achtervolgen Interceptor Chris Green en het team een gestolen Mazda M3, die door de sneeuw op hoge snelheid vlucht. Als de auto het begeeft, verdwijnt de bestuurder een industrieterrein op.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie wil een zakendeal sluiten met Jordans ex-man, maar weet dat Jordan daar niet met akkoord zou gaan.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall krijgt na maandenlang treuren om de breuk met Lily terug oog voor het vrouwelijk schoon. Barney vindt dit geweldig en stelt hem voor aan enkele bevallige dames.
«
»
20:05 De familie Backeljau
Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Nu terroriseert zelfs een Antwerpse piratenzender de buurt met teleshopping.
«
»
20:35 Avengers: Age of Ultron
Ultron, een hyperintelligente robot ontworpen door Tony Stark, krijgt een eigen willetje en keert zich tegen zijn uitvinder. The Avengers moeten de krachten bundelen om Ultron te stoppen.
«
»
23:05 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verkennen de wereld van phishing, een vorm van internetfraude waarbij oplichters zoveel mogelijk privégegevens van hun slachtoffers proberen te bemachtigen.
«
»
00:05 Anger Management
Wayne overtuigt Jordan dat Cleo en Ernesto een plan beramen tegen haar.
«
»
00:30 Anger Management
Een matchmaker regelt een dubbele date voor Charlie en Sean, maar ze belanden beiden bij de verkeerde vrouw. Jordan versiert de hoofdrol in een opvoering van 'Romeo en Juliet'.
«
»
01:00 Stargate SG-1
De leden van het SG1-team worden nog steeds gevangen gehouden op Netu. Apophis wil Sokar verslaan, maar beseft dat hij en zijn mannen niet sterk genoeg staan om weerstand te bieden.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers