TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Verwacht op VTM 3
«
»
10:25 Sturm der Liebe
Karl legt André uit hoe een ingreep hem er veel jonger kan doen uitzien. Michael vindt het onzin en vertelt André dat hij geen operatie nodig heeft om aan een vrouw te geraken.
«
»
11:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:45 The Aviator
Filmproducent Howard Hughes komt via Hollywood in aanraking met de luchtvaart. Hij verdiept zich in het ontwerpen van vliegtuigen. Intussen beleeft hij affaires met Katharine Hepburn en Ava Gardner.
«
»
16:50 The Nanny
Fran, die elk ogenblik kan bevallen, voelt zich dik en onaantrekkelijk. De grapjes die Niles en Maxwell maken, bevorderen de situatie niet. Niles vraagt C.C. voor de tweede keer ten huwelijk.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Penny zoekt steun bij Leonard, wanneer ze naast een gastrol in 'NCIS' grijpt. Ondertussen werkt Sheldon aan zijn gevoel voor humor en probeert Raj zijn sociale vaardigheden bij meisjes te verbeteren.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon heeft onder dwang vakantie moeten nemen en brengt veel tijd door met Penny, die net ontslag heeft genomen. Bernadette roept de hulp in van Stuart om een stripboek van Howard te herstellen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Murray is blij dat Adam wil gaan sporten, maar dat is hij niet meer als blijkt dat het om schermen gaat. Het ergste is nog dat Adam op het idee kwam door 'The Princess Bride'.
«
»
18:40 The Simpsons
Lisa wordt dierenartsassistente. Ook Marge ondergaat ondertussen een belangrijke carrièrewending en neemt een job aan als poetsvrouw van plaats delicten.
«
»
19:05 The Simpsons
Lisa schrijft zich in voor een missie om de planeet Mars binnen tien jaar te koloniseren. Homer bedenkt een plan om haar op andere gedachten te brengen, maar met weinig succes.
«
»
19:40 Las Vegas
Wanneer Danny een dief onderschept, beweert die dat iemand het Montecito wil opblazen. Ed gelooft hem niet, maar Danny besluit dit toch te onderzoeken.
«
»
20:35 Chicago Med
Wanneer de stroom uitvalt in het Chicago Med zijn de levens van verscheidene patiënten in gevaar. Voor het personeel en de enthousiaste geneeskundestudenten wordt dit een soort bekwaamheidstest.
«
»
21:25 Chicago Fire
Casey probeert Boden te overtuigen om een nieuwe rekruut aan te werven. Otis raadt Herrmann aan om in Molly's op zoek te gaan naar een nieuwe partner.
«
»
22:15 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover in een gevaarlijk drugssyndicaat in South Side. De leider ervan blijkt moeilijker te doorgronden dan gedacht.
«
»
23:10 Las Vegas
Wanneer Danny een dief onderschept, beweert die dat iemand het Montecito wil opblazen. Ed gelooft hem niet, maar Danny besluit dit toch te onderzoeken.
«
»
00:05 Queen of The South
Teresa vlucht Europa uit om in Phoenix, Arizona, opnieuw te beginnen. Ze krijgt daar te maken met kartelbazen en een corrupte sheriff.
«
»
00:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers