TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken hoe je iemand verliefd laat worden op jou.
«
»
06:10 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:30 Jabaloe
Wie is slimmer: Twinkly of sheriff Jack? Moe is het gekibbel tussen hen beu. Ze wil voor eens en altijd dit vraagstuk oplossen en besluit 'De Jabaloe Saloon Quiz' te organiseren.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Kwebbel leest een boek over ruimtekabouters. Toch blijft ze aan hun bestaan twijfelen. Maar dan stapt er een ruimtekabouter de melkherberg binnen.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus heeft zijn paddenstoel geschilderd en hij vraagt of hij bij Plop mag logeren. Ook Kwebbel wil er overnachten. En Lui slaapt altijd in de herberg.
«
»
07:00 Arthur & De Minimoys
Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte. Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 Hallo K3
Wanneer Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:50 Lang Leve Koning Julien
Door een geweldig schilderij van Mort is het hele koninkrijk in rep en roer en kan Julien niet meer de volgende grote kunstenaar worden.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loc: Zot van Koken
Loc maakt een fancy versie van 'fried chicken'.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een hartstilstand krijgt. De dokters kunnen hem stabiliseren, maar Lisa voelt zich enorm schuldig.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi out zich bij zijn ouders. Leen probeert de brokken tussen Emma en Evy te lijmen. Niko zorgt ervoor dat Mieke zich minder alleen en angstig voelt.
«
»
14:20 Wittekerke
De cocktailcampagne in de surfclub is een megasucces. Julie kan het werk niet aan en ze verliest helemaal de pedalen wanneer de klanten buitenissige eisen stellen.
«
»
15:25 Private Practice
Charlotte en Cooper proberen elkaar na de therapie te vergeven. Sheldon behandelt een patint die naar eigen zeggen een gespleten persoonlijkheid heeft.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Willy maakt elk jaar voor carnaval een prachtige praalwagen. Zijn hobby wordt niet door iedereen geapprecieerd want op een avond wordt Willy in zijn loods neergeslagen met een baseballknuppel.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas ziet zijn ongeval als een teken: hij moet bewuster gaan leven en hij twijfelt aan zijn relatie met Katja. Ondertussen eist Blackfield Pharma een schadevergoeding van Massa.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Raven krijgt een uitnodiging voor een fototentoonstelling. Lars vindt het beter om hem niet te waarschuwen voor Leon. Jelle is te laat voor zijn eerste schooldag. Ook Louise start aan de unief.
«
»
20:35 Snackmasters
Terwijl Koen Wauters de vorderingen van de chefs opvolgt brengt Ruth Beeckmans een bezoek aan de fabriek om te achterhalen hoe de snack echt gemaakt wordt. Vandaag: Sofie Dumont en Seppe Nobels.
«
»
21:50 Red Light
Het lichaam in de Schelde blijkt van Eric. Esther is dan toch niet zwanger en krijgt te horen dat ze het zaad van Eric niet mag gebruiken nu hij dood is.
«
»
22:55 Chicago Fire
Tijdens een interventie raakt Mouch betrokken bij een incident, waarna hij zijn capaciteiten in twijfel trekt. Kidd zoekt steun bij Severide. Casey en Brett bespreken hun toekomst.
«
»
23:50 Private Practice
Charlotte en Cooper proberen elkaar na de therapie te vergeven. Sheldon behandelt een patint die naar eigen zeggen een gespleten persoonlijkheid heeft.
«
»
00:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je snel rijk kan worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers