TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
06:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
07:00 De dagschotel
Jan Tournier - Slaatje met avocadopuree.
«
»
07:10 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
07:35 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
08:30 Een Feest uit Italië!
Pasta all'amatriciana
«
»
08:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:20 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
09:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
10:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:55 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
11:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
11:55 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert én in het ontbijt.
«
»
12:10 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
12:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
13:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
13:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
14:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:00 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
15:35 Bal National
Wim gebruikt vers lamsgehakt als de basis voor twee recepten met balletjes. Hij bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas. Nadien rolt hij balletjes met groene kruiden met een dragonsaus.
«
»
16:11 Feest uit Italë 2
Peppe houdt van koken met pure producten. Daarom neemt hij ons mee naar de tomatenvelden in Zuid-Italië. Terug thuis, maakt hij een zalige pasta met langoustines en datterini van Elvea. De pesto van pistaches maakt het gerecht helemaal af!
«
»
16:25 Peppe's Pizza
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
16:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
17:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
18:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
18:30 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
18:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
19:20 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
19:50 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
20:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
21:05 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Aperitieven is één van Peppe's favoriete werk-woorden. Daarom heeft blogger Katrijn van Mama's Gezonde Tips alle ingrediënten bij om 3 snelle aperohapjes te maken.
«
»
21:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
21:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:45 De dagschotel
Dominique Persoone - Smeus met garnaal.
«
»
23:01 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
23:35 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
23:55 Het Weekmenu - reeks 2
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
00:35 Een Feest uit Italë III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert én in het ontbijt.
«
»
00:50 De Wereld op je Bord
Voor één keer staan er geen tapas op het menu, maar wel een minstens even smakelijke klassieker: Zarzuela.
«
»
01:15 Soep!
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
01:30 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
02:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
02:30 Tot op de graat
Vandaag staat er pollak op het menu van Johan Segers, een vissoort die vergelijkbaar is met de kabeljauw en aan de kust ook wel 'vlaswijting' wordt genoemd.
«
»
02:45 De Zoete Zonde
Éen zoete zonde per dag, houdt de dokter van je af. Dat is ook de leuze van onze dessertenkoning Roger van Damme.
«
»
03:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
03:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
04:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
05:00 De dagschotel
Dominique Persoone - Smeus met garnaal.
«
»
05:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
05:36 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
05:50 Het Weekmenu - reeks 2
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers