TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Lucy beseft dat ze gevoelens heeft voor Paul en ze kan niet langer zwijgen. Wanneer ze hierover met Bela probeert te praten, stort hij in. André heeft Dirk ontmaskerd.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Raj regelt een date met Lucy in de hoop dat ze zo hun sociale angsten kunnen overwinnen. Leonard, Sheldon en Howard geven intussen les over wetenschap aan scholieren.
«
»
16:55 The Nanny
Nu de bevallingsdatum dichterbij komt, beginnen Fran en Maxwell zich steeds meer zorgen te maken om de baby. Om haar gedachten een beetje te verzetten besluit Fran Brighton te helpen.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Raj vechten om een baantje aan de universiteit. De strijd wordt nog heviger wanneer de vrouwen zich ermee bemoeien.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Sheldon is teneergeslagen wanneer blijkt dat een van zijn favoriete tv-programma's wordt stopgezet. Raj ontdekt een geheim over zijn crush Lucy.
«
»
18:15 The Goldbergs
Als Erica niet meer in Murray's auto mag rijden, koopt ze samen met Barry een oud busje. Ondertussen wordt Adam voor het jaarboek verkozen tot aardigste jongen. Hij protesteert en wordt geschorst.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge overtuigt Springfield van de noodzaak van een antipestverordening, als Bart op de dansschool wordt gepest. Homer wordt daarop gearresteerd als hij Flanders treitert.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa komt bij het wiskundeteam. Hun team neemt het vervolgens op tegen dat van Waverly Hills.
«
»
19:40 Las Vegas
Bij een stripboekenbeurs in het Montecito moet Monica dekking zoeken wanneer ze wordt belaagd door fans die ten onrechte denken dat zij de echte Mothwoman is.
«
»
20:35 L.A.'s Finest
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat undercover op een retraite voor veteranen.
«
»
21:35 L.A.'s Finest
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker komen een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
«
»
22:35 Take Two
Nadat hij ternauwernood meerdere moordaanslagen heeft overleefd, huurt een man, die onterecht terminaal ziek werd verklaard, Sam en Eddie in om de huurdoder die hij zelf heeft ingehuurd op te sporen.
«
»
23:25 Las Vegas
Bij een stripboekenbeurs in het Montecito moet Monica dekking zoeken wanneer ze wordt belaagd door fans die ten onrechte denken dat zij de echte Mothwoman is.
«
»
00:25 The Chi
Kevin, Nina en Dre maken zich zorgen over de toekomst. Emmett en Jada proberen de familie Williams zo goed mogelijk bij te staan. Ronnie hoopt het verleden achter zich te kunnen laten.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers