TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Young Guns I
1878. De zilvermijnen hebben honderden fortuinjagers naar New Mexico gelokt. Tussen de leeglopers en de luidruchtige cowboys valt de goedgeklede en gecultiveerde rancher John Tunstall onmiddellijk op.
«
»
13:05 Xena, The Warrior Princess
Xena staat voor een uiterst moeilijke opdracht. Ze moet Celesta, zus van Hades en de verpersoonlijking van de dood redden uit de greep van de zelfverzekerde koning Sisyphus.
«
»
14:05 Magnum
Tot ieders verrassing krijgt Magnum het zwarte schaap van de familie Higgins over de vloer, halfbroer Elmo Ziller. Elmo's dochter smeekt Magnum uit te zoeken wie haar vader naar het leven staat.
«
»
15:05 De familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes.
«
»
15:45 My Wife and Kids
Nadat Michael heeft toegegeven dat hij Tony, het vriendje van Claire, best aardig vindt, dumpt Claire de jongen.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Het SG 1-team reist naar planeet PJ6-877 voor een routine verkenningsmissie. Vrijwel onmiddellijk na hun aankomst, worden ze echter door een onzichtbaar krachtveld gevangen genomen.
«
»
17:10 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
17:45 De Wegpolitie UK
Een arrestatie thuis draait uit op een impasse tussen de politie en een gewapende verdachte. Spike ontdekt een hoop cannabis samen met enkele jachtgeweren. Politiehond Ronnie strikt een geseinde man.
«
»
18:40 Anger Management
De sexy nieuwe directeur wil Charlie en Jordans gevangenistherapie stopzetten, dus Charlie probeert haar van gedachten te doen veranderen.
«
»
19:10 How I Met Your Mother
Victoria krijgt een beurs voor een culinaire opleiding in Duitsland. Dit betekent dat zij en Ted enkele belangrijke beslissingen moeten nemen.
«
»
19:35 De familie Backeljau
Tijdens een vliegmeeting wordt een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gestolen. De Backeljaus kunnen hun oren niet geloven tot de Bomma een mislukte noodlanding maakt met een Messerschmitt.
«
»
20:35 Philadelphia
Advocaat Andrew Beckett krijgt kort na zijn promotie te horen dat hij wordt ontslagen. Hij vermoedt dat het advocatenkantoor ontdekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft.
«
»
22:50 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
23:55 Anger Management
Charlie is uit op wraak na een gevecht met de vuilnisman. Nolan en Lacey solliciteren voor dezelfde job.
«
»
00:20 Anger Management
Charlies humeur zorgt ervoor dat hij wordt geschorst. Jordan en Sean maken misbruik van de situatie om grappen met hem uit te halen.
«
»
00:50 Stargate SG-1
Het SG 1-team reist naar planeet PJ6-877 voor een routine verkenningsmissie. Vrijwel onmiddellijk na hun aankomst, worden ze echter door een onzichtbaar krachtveld gevangen genomen.
«
»
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers