TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken wat voor bloemen je moet kopen voor iemand die je niet leuk vindt.
«
»
06:15 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:35 Jabaloe
Slampie wint een ticket voor twee personen naar Las Vegas. De andere cowboys en cowgirls willen allemaal met Slampie op reis. Maar Slampie kan maar één persoon meenemen.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Klus en Lui willen goochelen. Ze boren een gat in de vloer van Plops slaapkamer. Daarna laten ze een dun draadje zakken en maken er de emmer aan vast die in het midden van de melkherberg staat.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Klus knutselt een muizenval en plaatst die in de melkherberg. De kabouter is er zeker van dat de diertjes zullen toehappen als ze de Plopkoek zien. Dat is inderdaad zo.
«
»
07:05 Arthur & De Minimoys
Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:55 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:50 Lang Leve Koning Julien
Door een klap op haar hoofd denkt Clover dat ze een personage is uit haar avonturenverhalen. De anderen moeten het spel meespelen om haar te redden van een vreselijk lot.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Suzanne komt te weten dat Patrick een lening heeft afgesloten met Luc Haentjes. Ze voelt de bui al hangen wanneer Luc het contract komt verbreken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Fons en Francine zetten Hanne en Rudi onder druk om zo snel mogelijk te trouwen.
«
»
14:20 Wittekerke
Zapata neemt Leen in vertrouwen over haar problemen. Arne ziet de lesbische Billy als een bedreiging voor zijn relatie en hij vraagt haar hoelang ze nog in Wittekerke gaat blijven.
«
»
15:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:45 Cougar Town
Jules raakt in paniek wanneer Josh vertelt dat hij verliefd is op haar. Bobby probeert een manier te verzinnen om gemakkelijk en snel geld te verdienen om zijn schulden af te betalen.
«
»
16:20 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
16:50 Spoed
Op de spoedafdeling gaat de vervangster van verpleegster Fatima aan de slag. Melinda is een levenslustige meid en brengt Bob en Cisse meteen in verlegenheid.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een hartstilstand krijgt. De dokters kunnen hem stabiliseren, maar Lisa voelt zich enorm schuldig.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Leon intimideert Brigitte en dreigt Raven op te zoeken. Zij smeekt Lars om Raven te beschermen. Patrick vraagt Jenny tijd om zijn probleem op te lossen.
«
»
20:35 Belgium's Got Talent
Derde auditieshow waarin de meest uiteenlopende talenten worden beoordeeld door juryleden An Lemmens, Ruth Beeckmans, Bart Peeters en Davy Parmentier.
«
»
22:55 The Good Doctor
Lim vraagt Shaun, Claire en Park om de beste kandidaten uit de nieuwe lichting artsen in opleiding te selecteren. Morgan worstelt met haar nieuwe verantwoordelijkheden.
«
»
23:55 Chicago Med
Dr. Charles en April behandelen samen een mysterieuze patiënt op de spoeddienst. Dr. Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen bij een van de proefpersonen van zijn onderzoek.
«
»
01:00 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Maya!
Omdat ze het strenge protocol beu is, beslist de koningin om haar bijenkorf even te laten voor wat hij is en een kijkje te nemen op de velden rondom.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers