TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Death Becomes Her
Broadway, 1978. Plastisch chirurg Ernest Menville is de enige die de prestatie van actrice Madeline Ashton in 'Snowbird' goed vindt. Hij is dan ook blij als hij aan de actrice wordt voorgesteld.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena wordt aangevallen door vier moordzuchtige premiejagers.
«
»
14:25 Magnum
Viëtnamveteraan Taylor Hurst vraagt Magnum op zoek te gaan naar zijn verdwenen vriendin Linda. Al snel ontdekt Magnum dat het hem niet om Linda te doen is, maar om haar nieuwe minnaar Kam Chung.
«
»
15:25 De familie Backeljau
De Bomma is op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Als Jay het bed van haar dochter Claire opmaakt, ontdekt ze onder de matras een dagboek. Jay kan de verleiding niet weerstaan en begint te lezen.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Het SG 1-team ontdekt een kamer waarin de lichamen liggen van de negen leden van een Goa'uld-stam die rebelleerden tegen de System Lords.
«
»
17:30 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:00 De Wegpolitie UK
Presentatoren Rick en Ortis volgen de agenten tijdens een moeilijke nachtshift. Een auto rijdt zich klem in een doodlopende straat. Hondenagent Ian moet hulp bieden aan het vuurwapenteam.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie helpt per ongeluk een lid van zijn gevangenisgroep tijdens een ontsnappingspoging.
«
»
19:25 How I Met Your Mother
Marshall is altijd al een kei geweest in gezelschapsspelen. Zijn ultieme uitdaging was een eigen spel te bedenken en hij acht de tijd rijp om zijn geesteskind aan een test te onderwerpen.
«
»
19:55 De familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes.
«
»
20:35 Twins
Een genetisch experiment met kunstmatige bevruchting loopt verkeerd af. Niet één maar twee baby's worden geboren: Julius is groot, blond en vriendelijk, Vincent is klein en heeft een rotkarakter.
«
»
22:35 Arachnoquake
Na een aardbeving in New Orleans wordt de stad overspoeld door gigantische en gevaarlijke albinospinnen die dood en verderf zaaien.
«
»
00:20 Stargate SG-1
Het SG 1-team ontdekt een kamer waarin de lichamen liggen van de negen leden van een Goa'uld-stam die rebelleerden tegen de System Lords.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers