TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 Sturm der Liebe
André moet toekijken hoe Dirk Linda blijft inpalmen. Michael probeert hem te kalmeren. Arianne huurt Vanessa in als portier. Urs ziet hier een kans om de code van de kluis te bemachtigen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Serialized
In eerste instantie wordt de nieuwe misdaadreeks van schrijfster Hannah lauw onthaald, maar wanneer er een moord plaatsvindt exact zoals beschreven in haar verhalen, neemt de belangstelling toe.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Sheldon schakelt zijn assistent in om een geschikt valentijnscadeau voor Amy te kopen. Leonard, Penny, Howard en Bernadette hebben een diner samen, maar dat eindigt niet zoals gepland.
«
»
16:40 The Nanny
Terwijl Fran een belangrijk toelatingsgesprek van Grace aan een elitaire school voor hoogbegaafde kinderen voorbereidt, wacht Maxwell vol ongeduld op de komst van zijn oude studievriend Rodney.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Raj regelt een date met Lucy in de hoop dat ze zo hun sociale angsten kunnen overwinnen. Leonard, Sheldon en Howard geven intussen les over wetenschap aan scholieren.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Penny en Leonard organiseren een cocktailparty. Howard weet niet wat gedaan wanneer hij een brief ontvangt van zijn vader. Hij heeft immers al jaren niets meer van hem gehoord.
«
»
18:10 The Goldbergs
Beverly heeft moeite met Adams gevoelens voor Dana. Lainey en Barry halen Murray over om football te kijken met de vader van Lainey.
«
»
18:40 The Simpsons
Het waarom van de rivaliteit tussen Bart en Lisa wordt duidelijk als Homer een oud filmrolletje vindt.
«
»
19:05 The Simpsons
Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt verhalen te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.
«
»
19:35 Las Vegas
Een halsketting van onschatbare waarde wordt tentoongesteld in het Montecito. Danny en Monica proberen samen met een FBI-agent de onbetaalbare Kashmir-saffier te beschermen.
«
»
20:35 Safe Haven
De mysterieuze Katie verhuist naar een rustig dorp in North Carolina, waar ze voorzichtig de liefde weer toelaat in haar leven. Dan komen de geheimen uit haar verleden echter bovendrijven.
«
»
22:50 Flodder in Amerika!
De familie Flodder wordt voor een cultureel uitwisselingsprogramma naar Amerika gestuurd. Door een misverstand worden de Flodders aangezien voor wetenschappers en in stijl onthaald.
«
»
01:05 Las Vegas
Een halsketting van onschatbare waarde wordt tentoongesteld in het Montecito. Danny en Monica proberen samen met een FBI-agent de onbetaalbare Kashmir-saffier te beschermen.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers