TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Achter gesloten deuren
Barend is vrachtwagenchauffeur en is daarom vaak weg van huis, tot ergernis van zijn vrouw Bianca. De vraag is echter of Barend wel zoveel op de weg is als hij zelf zegt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Khloe overweegt voor Kim in te vallen, maar ze krijgt schokkend nieuws te horen. Rob dreigt zijn verjaardag te ontvluchten.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
13:10 I Found the Gown
De bruid Ashley zoekt een grote baljurk voor haar grote dag. De twintigjarige Lauren zoekt een zeemeerminjurk met veel bling.
«
»
13:40 Keeping Up With the Kardashians
Neem een kijkje in de verhalen achter de headlines en de drama in het leven van de Kardashians. Samen overwint de familie de meest traumatische en uitdagende omstandigheden.
«
»
14:40 Achter gesloten deuren
Mirjam woont sinds een jaar in het huis van de nieuwe man van haar moeder, in een klein dorp.
«
»
15:35 Help, Mijn Man Is een Klusser
Wim en Karen kochten vier jaar geleden een huis in Nijmegen. Wim zou het huis eigenhandig renoveren, maar vier jaar later - en tot grote frustratie van Karen - is het huis nog steeds niet af.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Lucy beseft dat ze gevoelens heeft voor Paul en ze kan niet langer zwijgen. Wanneer ze hierover met Bela probeert te praten, stort hij in. André heeft Dirk ontmaskerd.
«
»
17:40 Neighbours
Finn raakt geïrriteerd wanneer Bea niet doet wat hij vraagt. Chloe en Aaron moedigen Mark aan om tijd door te brengen met Paige. Mark vindt dit echter een slecht idee.
«
»
18:05 Home and Away
Ryder stuurt Mackenzie huiswaarts nadat hij haar volledig van slag aantreft in Salt. Op aanraden van Marilyn en Ryder besluit Alf in te gaan op een uitnodiging van Martha.
«
»
18:35 Love Bites
Scarlett krijg het gezelschap van drie vrijgezelle dames die alles op alles zetten om een date te veroveren met Iffy uit Londen.
«
»
19:35 Helicopter ER
Het team worstelt met het vinden van een landingsplaats op een stedelijke snelweg in Sheffield. Een vrijwilligersgroep van brancarddragers wordt aangeworven na de val van een meisje.
«
»
20:35 Mechanic: Resurrection
De voormalige huurmoordenaar Arthur Bishop moet weer in actie schieten wanneer zijn geliefde wordt ontvoerd door zijn aartsvijand.
«
»
22:30 S.W.A.T.
Terwijl een sluipschutter het gemunt heeft op de brandweer van Los Angeles, bereikt de rivaliteit tussen Chris, Street en Tan een hoogtepunt.
«
»
23:25 Helicopter ER
Het team worstelt met het vinden van een landingsplaats op een stedelijke snelweg in Sheffield. Een vrijwilligersgroep van brancarddragers wordt aangeworven na de val van een meisje.
«
»
00:25 Embarrassing Bodies Down Under
Dokter Ginni ontvangt een man die lijdt aan de huidaandoening vitiligo en een vrouw die ernstige gevolgen ondervindt van haar te zware borsten.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers