TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya ontmoet Molly, een molkrekel. Door een klap is ze haar geheugen kwijt en weet ze niet meer waar ze haar voedselvoorraad heeft begraven. Pas bij een tweede klap krijgt ze haar geheugen weer terug.
«
»
06:05 Maya!
De koningin van de Stokroos-korf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar de koningin is al vertrokken. In het donker gaat Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:45 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
08:00 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
De rijders accepteren een uitnodiging naar Barbareneiland, waar hun weerzien met Hettie, Dagur en een jong bekend gezicht plotseling wordt onderbroken door een opstand.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Donderdag staat er vis op het menu. Loïc maakt een fancy versie van brandade.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
De reactie van een voortvluchtige gewapende overvaller wanneer Robin en Tom hem willen inrekenen, verrast hen compleet. Een vrouw verdenkt haar nieuwe overbuur van drugshandel.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Benny probeert zijn huisgenoten te manipuleren in de hoop toch een nieuwe televisie in huis te kunnen halen. Stefanie mist Thomas en werkt dat uit op Simon.
«
»
14:20 Wittekerke
Céline is totaal van de kaart door Jelles dood. Haar vader denkt vooral aan het geld dat Jelle hem nog moest. Julia voelt zich overbodig sinds Leen het voor het zeggen heeft in De Schorre.
«
»
15:35 Private Practice
Maya doet een onverwachte aankondiging. Pete daagt Fife uit om een patiënt met een bionische arm te behandelen. Dell doet zijn best voor een alleenstaande vrouw die een natuurlijke bevalling wil.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules' vrienden en familie verstoren haar belangrijke tiende date met haar nieuwe vriend Josh.
«
»
16:50 Spoed
In de kranten wordt uitgebreid bericht over de slachtoffers van de collectieve zelfmoord. Cisse kan er niet bij dat zijn zoon Stef ook dood had kunnen zijn en hij voelt zich een slechte vader.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke hopen de antiekdieven te vatten die op dezelfde dag toesloegen bij een zus en haar broer. Tom en Robin weigeren een vrouw te helpen die het noodnummer belde.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 De Kotmadam
Raf, de nieuwe buurman van Jeanne en Jef, werkt als regisseur mee aan programma's als 'SOS Piet'. Wanneer hij het wokgerecht van Paulien en Jill proeft, vraagt hij hen mee te doen.
«
»
20:35 Safety First
De internationale top van multinational Samsung komt samen in België om hun nieuwste gsm-model voor te stellen. De organisator heeft Safety First ingehuurd om het evenement te beveiligen.
«
»
21:05 Waarheid Durven of Doen
Vier BV's worden samengebracht in een villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. Met: Koen Wauters, Conner Rousseau, Barbara Sarafian en Johannes Genard
«
»
22:10 De Omgekeerde Wereld
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Andy Peelman en Wendy Van Wanten.
«
»
23:20 Telefacts zomer
De haven van Marseille is een belangrijke motor voor de Franse economie, maar het maakt de stad ook kwetsbaar als mogelijk doelwit voor aanslagen. Hoe veilig is de haven van Marseille eigenlijk?
«
»
00:10 The Bold Type
Richard wil de vrienden van Sutton beter leren kennen en nodigt hen uit voor een etentje, maar dat loopt niet zoals gepland. Jane gaat op date.
«
»
01:00 Private Practice
Maya doet een onverwachte aankondiging. Pete daagt Fife uit om een patiënt met een bionische arm te behandelen. Dell doet zijn best voor een alleenstaande vrouw die een natuurlijke bevalling wil.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 Maya!
Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers