TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Eva maakt Robert duidelijk dat ze van hem houdt, maar dat ze nu wat afstand nodig heeft. Ze pakt haar spullen en gaat naar de familie Sonnbichler.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Teach Me Love
Wanneer de Britse literatuurprofessor en vrouwenverslinder Richard Haig hoort dat een van zijn studentes zwanger van hem is, verhuist hij naar de VS om in Malibu een monogaam gezinsleven te leiden.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Leonard heeft een briljant idee voor een nieuwe smartphone applicatie en vraagt hulp aan de anderen. Wanneer Sheldon het project wil overnemen, stuurt Leonard hem de laan uit.
«
»
16:45 The Nanny
Wanneer Maxwell ontdekt dat Maggie verliefd is op haar professor filosofie, vraagt hij Fran om een oogje in het zeil te houden. Fran ontdekt al snel dat Maggie niet de enige is.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Sheldon hoopt dat hij een betere leraar wordt wanneer hij de lessen van Penny observeert. Raj fantaseert over de vriendin van zijn beste vriend.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Op een benefietgala ontmoet Leonard een oudere maar steenrijke vrouw die Caltech financieel ondersteunt. Hij is stomverbaasd wanneer de vrouw hem voorstelt om met haar de koffer in te duiken.
«
»
18:10 The Goldbergs
Murrays broer komt langs om samen met de familie Thanksgiving te vieren. Adam en Barry spelen ondertussen een zelf uitgevonden spel, genaamd 'Ball Ball'. Wanneer Barry vals speelt, krijgen ze ruzie.
«
»
18:40 The Simpsons
Nadat Springfield werd getroffen door een zware tornado beginnen Homer en Marge na te denken over wat er met de kinderen zal gebeuren als er hen iets zou overkomen.
«
»
19:05 The Simpsons
Bart ontdekt dat zijn grote liefde Mary Spuckler weer in Springfield woont. Hij kan haar overtuigen om opnieuw een relatie met hem te beginnen, maar begint haar al snel te verwaarlozen.
«
»
19:35 Las Vegas
Nessa is verbaasd wanneer een mysterieuze dame opduikt in het hotel met het nieuws dat haar vader nog leeft en in contact wil komen met haar. Ze bestookt Ed met vragen over haar vader.
«
»
20:30 Kin
De jonge Eli gebruikt een vreemd wapen dat hij vond om zijn broer van een gangster te redden. Voor ze het beseffen zijn de twee op de vlucht voor de gangster, de FBI én twee geheimzinnige soldaten.
«
»
22:30 I.T.
Mike Regan is een succesvol ondernemer in de luchtvaartindustrie. Maar een wraakzuchtige IT-consultant zorgt ervoor dat alle technologie in Mikes leven zich tegen hem keert.
«
»
00:05 Las Vegas
Nessa is verbaasd wanneer een mysterieuze dame opduikt in het hotel met het nieuws dat haar vader nog leeft en in contact wil komen met haar. Ze bestookt Ed met vragen over haar vader.
«
»
00:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers