TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Stargate SG-1
Generaal Hammond heeft net als de andere SG-leden spijt dat het Stargate-project vernietigd moet worden. De SG1-leden zijn de wanhoop nabij.
«
»
13:25 Stargate SG-1
Het SG-1-team zit gevangen op Klorels schip. Het lijkt erop dat de aarde gedoemd is te mislukken.
«
»
14:10 De Wegpolitie UK
Ortis vergezelt de Interceptors tijdens hun nachtdienst. Jacko en Bully zetten de achtervolging in terwijl Kev en Pete ingrijpen bij een straatgevecht.
«
»
15:05 Magnum
Tijdens zijn diensttijd in Vietnam werd TC's leven door een zekere Joey gered. Vandaag wil Joey deserteren en hij roept de hulp van TC in.
«
»
16:00 Anger Management
Charlie is ervan overtuigd dat Sean vreemdgaat met Lacey. Er is ingebroken in Nolans appartement.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Michael probeert het huishouden in zijn eentje in goede banen te leiden, maar de kinderen willen niet luisteren naar zijn regels.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Na een aanval van Goa'uld helpt het SG-1-team de inwoners van de planeet Nassya door de Stargate te vluchten. Carter raakt bezeten door een Goa'uld.
«
»
17:45 The A-Team
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Deze aflevering leidt een TPAC-trainingsoefening direct naar het echte werk. De interceptors ontdekken namelijk een auto met meer dan 50.000 pond aan cocaïne in.
«
»
20:30 Red Cliff
In het oude China weet minister Cao Cao de keizer ervan te overtuigen dat ze het land enkel met geweld kunnen verenigen. Wat volgt is een gigantische strijd tussen de verschillende koninkrijken.
«
»
23:15 Anger Management
Martin trekt in bij Ed. Charlie moet uiteindelijk de troep opruimen nadat ze een auto-ongeluk hebben gehad. Lacey neemt Nolan mee op een avondje stappen.
«
»
23:40 Anger Management
Er ontstaat een misverstand wanneer Kate Charlie vertelt over een 32-jarige patiënte van haar die nog steeds maagd is en op zoek is naar een eerste ervaring.
«
»
00:05 Devs
Lily en Jamie gaan langs bij Forest en eisen antwoorden. Katie onthult de ware reden van het bestaan van het Devs-systeem.
«
»
00:55 The A-Team
Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer.
«
»
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers