TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Achter gesloten deuren
Monique heeft sinds een aantal jaren een gelukkige relatie met de optimistische Lars. Het valt haar echter steeds zwaarder om dat optimisme te delen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Kort na de aankondiging van zijn verloving, dropt Rob nog een nieuwtje dat de familie voor altijd zal veranderen. Intussen worstelt Kylie met angstaanvallen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Achter gesloten deuren
Monique heeft sinds een aantal jaren een gelukkige relatie met de optimistische Lars. Het valt haar echter steeds zwaarder om dat optimisme te delen.
«
»
12:40 Mystery Diagnosis
Realityreeks.
«
»
13:30 Disney's Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
John droomt al sinds zijn kindertijd van een huwelijk in Disneyland. Zijn droom zal uitkomen, want hij en zijn verloofde Emily maken plannen om te trouwen in Walt Disney World.
«
»
14:20 Keeping Up With the Kardashians
Kim en Kanye gaan naar IJsland om Kanye's nieuwe video te maken. Hij raakt van streek wanneer Kim de shoot mist. Scott overweegt om - als verrassing voor Kourtney's verjaardag - naar IJsland te gaan.
«
»
15:15 Achter gesloten deuren
De 22-jarige Ellen woont nog bij haar moeder in, ondanks de moeizame band die ze met haar heeft. Behalve Ellen weet niemand waarom zij niet in opstand komt tegen de scheldpartijen van haar moeder.
«
»
16:15 A Current Affair : The Wedding of Cam & Jules
«
»
17:15 Sturm der Liebe
Tijdens het schoonmaken vindt Franzi het testament van Dirk. Hij vraagt haar om niemand hierover iets te zeggen. Franzi maakt zich echter zorgen dat Dirk zichzelf iets zou aandoen.
«
»
18:20 Neighbours
Ned is van slag na de confrontatie met Zenin en richt zich tot Paul voor advies. Hij raadt hem aan om goed na te denken over zijn volgende stap. Harlow nodigt de buren uit voor een feestje.
«
»
18:45 Ik vertrek
De Gooische Maikel en Britt de Groot vertrekken samen met hun kinderen Mike en Mikki naar de bergen van Oostenrijk om er een hotel-restaurant te beginnen.
«
»
19:45 De Pfaffs
De hele familie is vroeg uit de veren om in de studio een kerstsingle op te nemen. In de opnamestudio heeft Jean-Marie moeite met de hoge tonen.
«
»
20:30 Departure
Howard haalt Kendra van het onderzoek, terwijl AJ in het ziekenhuis herstelt van zijn verwondingen. Wanneer Kendra de laptop van AJ doorzoekt stuit ze op belastend beeldmateriaal van Janet en Ethan.
«
»
21:25 Departure
Nadia vindt de zwarte dozen en al gauw wordt een en ander duidelijk. Kendra bedenkt vervolgens een plan om de samenzweerders van vlucht 716 te confronteren met hun bevindingen.
«
»
22:25 Stumptown
Dex neemt het recht in eigen handen wanneer blijkt dat ze de hoofdverdachte is in een moordonderzoek. Hoffman doet zijn best om onpartijdig te blijven, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
23:25 Ik vertrek
De Gooische Maikel en Britt de Groot vertrekken samen met hun kinderen Mike en Mikki naar de bergen van Oostenrijk om er een hotel-restaurant te beginnen.
«
»
00:25 Embarrassing Bodies NL
Carin vindt van zichzelf dat ze te grote borsten heeft en dat probleem achtervolgt haar al jaren. Na de geboorte van haar kinderen bleven Carins borsten in omvang toenemen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers