TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya ontdekt hoe mooi de weide is en wil dolgraag zelfstandig in de wei wonen. Daarom verlaat ze samen met Willy op eigen houtje de korf. De koningin geeft na lang aarzelen toe.
«
»
06:00 Maya!
Er wordt een wedstrijd gehouden wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best, maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:45 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
08:05 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:35 Draken: Race naar de rand
De rijders proberen de vulkaan te stabiliseren die Drakenrand dreigt te verwoesten en ontdekken verontrustend bewijs dat de jagers weer actief zijn.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
De makkelijkste en lekkerste taart om vriend en vijand mee te imponeren. Zelf roomijs à-la-minute maken? Loïc doet het voor.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte achtervolgen een bestelwagen die hen bijna van de weg reed. Het valt hen op dat er een verdachte substantie uit de laadruimte lekt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Rudi kan niet langer verbergen dat zijn zicht verder achteruitgaat. Peter licht Véronique in over het complot tussen June en Stan tegen hem. Leen en Faroud vermoeden dat Linda iets voor hen verbergt.
«
»
14:20 Wittekerke
Jelle en Veerle bevinden zich bij de juwelier wanneer twee gemaskerde en gewapende kerels de zaak binnenstormen. De overvallers zijn bloednerveus en dus tot alles in staat.
«
»
15:30 Private Practice
Door een explosie in Dells huis, belanden Betsey en Heather in het ziekenhuis. Iedereen doet er alles aan om hun levens te redden. De moeder van Addison komt op bezoek en onthult een familiegeheim.
«
»
16:20 Cougar Town
Jules is veertig en net gescheiden. Ze maakt zich zorgen over haar leeftijd en haar onbestaande seksleven. Bovendien heeft ze het gevoel dat ze niet alles uit het leven heeft gehaald wat erin zat.
«
»
16:50 Spoed
Een tragisch ongeval tijdens een ijshockeywedstrijd zorgt voor een drukke dag op de spoedafdeling. Het ongeval is het gevolg van de vete tussen de vaders van de sterspelers Bill en Steve.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
De lugubere vondst van een visser zadelt Eric en Brigitte op met een mysterieuze zaak. Een zwalpende chauffeur rijdt plots weg tijdens een verkeerscontrole.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
De ploegbaas van Jef is met zijn auto geflitst ter hoogte van een rendez-voushotel. Om problemen te vermijden zegt hij dat hij zijn wagen aan Jef heeft uitgeleend.
«
»
20:35 Wat als?
Met vandaag onder meer: Wat als je echt geen champignons lustte? Wat als huisdieren groter waren? Wat als bloemen stonken?
«
»
21:10 Waarheid Durven of Doen
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze krijgen pittige vragen en opdrachten op het menu. Met:Pat Krimson, Flo Windey, Flor Decleir en Gio Kemper.
«
»
22:15 De Omgekeerde Wereld
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Freddy De Kerpel en Jan Peumans.
«
»
23:25 Telefacts zomer
Tulum is een stad in het Oosten van Mexico die draait rond zon, natuur en spiritualiteit. Net daarom wordt de plek overspoeld door twee miljoen toeristen per jaar.
«
»
00:15 Reef Break
Petra raakt ongewild betrokken bij de illegale praktijken van Regina, de jongere zus van crimineel Doug O'Casey. Cat zet alles op alles om haar te bevrijden.
«
»
01:05 Private Practice
Door een explosie in Dells huis, belanden Betsey en Heather in het ziekenhuis. Iedereen doet er alles aan om hun levens te redden. De moeder van Addison komt op bezoek en onthult een familiegeheim.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 Maya!
Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, de zoon van een oud-kampioen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers