TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Michael is ervan overtuigd dat hij geen kans meer maakt bij Natascha. Zij is intussen in de alpenweide op zoek naar een geneeskrachtige plant en ze vindt die ook. Eva is het gedrag van Robert beu.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 To Have and to Hold
Alice is getrouwd met de rijke en succesvolle Joe, haar jeugdliefde. Ze probeert de perfecte vrouw voor Joe te zijn, maar toch gaat hij op een dag vreemd.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Terwijl de jongens de hele nacht in de rij staan te wachten voor de nieuwe film die ze willen zien, nodigen Penny en Bernadette Amy uit voor een feestje.
«
»
16:40 The Nanny
Toen Fran en Val op school zaten, hebben ze samen een Cambodjaans meisje 'geadopteerd'. Nu, zoveel jaar later, vernemen ze dat Mai-Ling een bezoek zal brengen aan New York.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Amy heeft seksuele gevoelens voor de ex van Penny. Raj en Howard proberen uit te dokteren wie van de twee een betere superheld zou zijn.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
De mannen doen mee aan een verkleedwedstrijd van de Justice League. Ze slagen erin om Penny's nieuwe vriendje te overtuigen om hen te vergezellen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Barry behaalt zijn rijbewijs. Beverly stelt meteen een hele waslijst met regeltjes op voor hij de wagen mag gebruiken.
«
»
18:35 The Simpsons
Homer wil zich een hipper imago aanmeten en hij probeert in de gunst te komen bij hun nieuwe hippe buren, Emily en Terrence.
«
»
19:00 The Simpsons
Na een zware brand in het rusthuis trekt opa Simpson een tijdje bij Homer en Marge in. Op de dag van de verhuis krijgt Homer last van zijn rug en hij blijft alleen thuis.
«
»
19:30 Las Vegas
Sam moet hemel en aarde bewegen om een gestolen lading kreeften, die ze besteld had voor een belangrijk trouwfeest, tijdig te vervangen.
«
»
20:30 Masterminds
Een bewaker bij een bedrijf dat geldtransporten uitvoert, organiseert een van de grootste diefstallen in de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
22:20 Abraham Lincoln: Vampire Hunter
1818. De negenjarige Abraham Lincoln is getuige van de moord op zijn moeder door een vampier. Tien jaar later gaat hij in de leer bij Henry Sturgess om te leren hoe hij kan afrekenen met vampiers.
«
»
00:15 Las Vegas
Sam moet hemel en aarde bewegen om een gestolen lading kreeften, die ze besteld had voor een belangrijk trouwfeest, tijdig te vervangen.
«
»
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers