TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Stargate SG-1
Het SG1-team verkent een nieuwe planeet waar duidelijk sporen zijn van een geavanceerde technologie. Teal'c herkent enkele verontrustende symbolen en beweert dat het team er niet veilig is.
«
»
13:30 Stargate SG-1
Daniel vertelt zijn collega's van SG-1 over zijn belevenissen in de andere Aardse realiteit. Hij beweert dat ook in hun huidige realiteit een aanval van de Goa'oulds niet lang zal uitblijven.
«
»
14:20 De Wegpolitie UK
Jimmy Grieves en zijn hond Boas hebben hun handen vol wanneer ze een gevaarlijk wapen vinden.
«
»
15:15 Magnum
Magnum wordt ingehuurd door Robert Caine, een hoge functionaris van het Hof van Justitie. Hij moet proberen Diane Westmore te vinden, een prostituee die Caine in Honolulu leerde kennen.
«
»
16:10 Anger Management
Charlie vindt na zijn breuk met Kate een nieuwe vrouw met wie hij alleen seks heeft en geen verplichtingen. Maar is dit ook wat zij uiteindelijk wil?
«
»
16:35 My Wife and Kids
Terwijl Jay voor haar moeder gaat zorgen die een gebroken been heeft, krijgt Michael de leiding over het huis en de kinderen.
«
»
17:00 Stargate SG-1
Generaal Hammond heeft net als de andere SG-leden spijt dat het Stargate-project vernietigd moet worden. De SG1-leden zijn de wanhoop nabij.
«
»
17:50 The A-Team
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Paul Jackson doet zijn best om een op hol geslagen chauffeur te stoppen die onderweg een ravage aanricht. Kev Salter en zijn team bestormen een cannabiskwekerij en doen een schokkende ontdekking.
«
»
20:30 Criminal Activities
Vier jongens ontmoeten elkaar op de begrafenis van een ex-klasgenoot. Een van hen beweert met belangrijke aandeleninfo iedereen rijk te kunnen maken, maar dat loopt fout af.
«
»
22:15 Spuiten en slikken op reis
Linda is in de VS en ziet hoe een gevangenisdirecteur probeert zijn gevangenen te vernederen. Tim bezoekt Thailand, waar jongetjes van acht jaar met vechten de kost voor het gezin moeten verdienen.
«
»
23:15 Anger Management
Charlie neemt de groep mee naar het meer om te vieren dat ze een mijlpaal met elkaar als groep hebben behaald. Hij gaat alleen eerder naar huis nadat hij een bericht van Kate ontvangt.
«
»
23:40 Anger Management
Charlie datet met een vrouw. Haar ex-vriend kan dit niet uitstaan en hij besluit om Charlies leven een hel te maken.
«
»
00:05 The A-Team
Wanneer Murdock wordt verward met een krankzinnige huurling, komt het A-Team in actie vanwege eigendomsrechten en een oliebron.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers