TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Achter gesloten deuren
Lisanne heeft met behulp van een zaaddonor haar driejarige zoontje gekregen. Ze koestert nu warme gevoelens voor haar zaaddonor. Hij heeft echter geen idee dat hij de vader is van haar kind.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Kris verrast de familie op een positieve manier. Kourtney maakt zich zorgen over Scotts gedrag. De familie ontdekt dat Rob een huwelijksaanzoek gedaan heeft.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Mystery Diagnosis
Realityreeks.
«
»
12:15 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:10 Keeping Up With the Kardashians
De familie is nog steeds met vakantie in Vail, en tracht er het schokkerende nieuws in verband met Robs verloving te verwerken.
«
»
14:05 Achter gesloten deuren
Sheila is na een intense studieperiode teruggekeerd naar haar geboortedorp. Daar stapte ze in het huwelijksbootje en werd ze mama van haar eerste kindje. Nu wil Sheila graag een tweede kind.
«
»
15:00 Married at First Sight Grand Reunion Event
Onder meer Cyrell Paule, Seb Guilhaus, Lizzie Sobinoff, Martha Kalifatidis, Jo McPharlin, Tracey Jewel, Troy Delmege, Ryan Gallagher, Nasser Sultan en Jessika Power maken hun opwachting.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Eva laat Robert aanwezig zijn op het doopfeest van Emilio. Michael weet Natascha te redden en ze groeien dichter naar elkaar toe. Maar dan herinnert Natascha zich hoe Michael haar heeft behandeld.
«
»
17:40 Neighbours
Na de kus van Roxy maakt Shane zich uit de voeten. De volgende dag zoekt hij Roxy op en vertelt haar dat hij alles zal opbiechten aan Dipi. Aaron en David bieden Elly opnieuw aan om op Aster te passen
«
»
18:05 Ik vertrek
Hoewel yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens verknocht zijn aan Haarlem, trekken ze naar Esquéhéries in Noord-Frankrijk om te onthaasten.
«
»
19:10 Shakhtar Donetsk - KRC Genk
Verslag van Sjachtar Donetsk - KRC Genk, terugwedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Presentatie: Maarten Breckx.
«
»
21:45 Supernanny US
Jeff Lawrence en Crystal Tobeck vormen samen met hun vijf kinderen een nieuw samengesteld gezin. Sinds een paar maanden lijken Jeff en Crystal geen vat meer te hebben op de vier oudste kinderen.
«
»
22:45 Boer zkt vrouw Australië
De dames brengen hun laatste dag op de boerderij door alvorens naar huis terug te keren. De boeren wacht vervolgens de moeilijke taak om te beslissen met wie ze de toekomst tegemoet willen gaan.
«
»
00:10 Ik vertrek
Hoewel yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens verknocht zijn aan Haarlem, trekken ze naar Esquéhéries in Noord-Frankrijk om te onthaasten.
«
»
01:10 Embarrassing Bodies NL
Peter heeft overdreven borstvorming en dat probleem bezorgt hem flink wat last. Karin vergaat al jaren van de pijn in haar buik en wil eindelijk te weten komen wat haar mankeert.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers