TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
06:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom, tegen de zin van Karen, een poetsplanning op te stellen.
«
»
07:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Huisgemaakte pizza's, Loïc toont dat het kan. Hij maakt een combo: een witte met courgettes en een traditionele margherita.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:25 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke ontfermen zich over een dronken man die letterlijk het noorden kwijt lijkt te zijn.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Emma en Guido houden het niet langer uit bij Frank en bellen aan bij de Friends. Benny pleit voor Mathias bij Véronique en heeft ook een verrassing voorbereid voor Liesbeth.
«
»
14:25 Wittekerke
Karen kampt met een huizenhoog schuldgevoel omdat ze Jean-Paul bedriegt met Peter en ze lucht haar hart bij Max. Ook Merel bevindt zich op een emotionele roetsjbaan.
«
»
15:35 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Lynn en Geert zijn terug van hun huwelijksreis. De ontgoocheling is groot wanneer de collega's hen niet feliciteren en doen alsof er niets aan de hand is.
«
»
17:50 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een oudere dame gooit heel haar keukenservies op straat. Wanneer de commissaris en Patrick met haar spreken ziet ze in Patrick een wel heel bijzonder iemand.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jeanne krijgt bezoek van José, een collega van toen ze nog in de supermarkt werkte. José komt haar uitnodigen voor de vernissage met haar werken.
«
»
20:35 ... voor Dummies
Een hippe modevogel zijn is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar het is wel voor iedereen mogelijk. 'Mode voor Dummies' biedt een handleiding aan met tips voor iedere fashion queen in wording.
«
»
21:20 Waarheid Durven of Doen
Valerie De Booser, Anke Buckinx, Riadh Bahri en Jasper Erkens maken hun opwachting in de villa. Riadh bekent dat hij een crush heeft op... Kürt Rogiers.
«
»
22:20 Vakantiehuis for Life
De duo's zijn halfweg de verbouwingen en krijgen het bezoek van een nieuw gastjurylid. Marc Coucke, oftewel 'Monsieur Durbuy', ondernemer en eigenaar van het chaletpark.
«
»
23:35 Code 37
Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, werd in haar slaap verkracht. Haar oom eist dat Hannah de instelling laat sluiten en verdenkt bovendien de directeur van het misdrijf.
«
»
00:40 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een zware storm en Firehouse 51 krijgt als gevolg hiervan te maken met een elektriciteitspanne. Het team ontfermt zich over een verdwaald kind.
«
»
01:35 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 Maya!
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
«
»
05:55 Maya!
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers