TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 Jaws
Op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity spoelt het lijk van een jonge vrouw aan. Sheriff Martin Brody denkt dat een grote witte haai de wateren onveilig maakt.
«
»
13:45 De Wegpolitie UK
Deze week rekenen Liam Sewell en politiehond Vader een vluchtende verdachte in, Kev Salter en Spike redden een man die met zijn auto over de kop is geslagen.
«
»
14:40 Magnum
Tegen beter weten in laat Magnum zich inhuren door vijf kleine meisjes die beweren hun lerares verloren te zijn. Ze slagen er bovendien in Higgins te overhalen hen in Robins Nest te laten logeren.
«
»
15:45 Fresh off the Boat
Jessica is er het hart van in wanneer Evan haar opbiecht dat hij vindt dat ze te weinig tijd samen doorbrengen. Emery wil vegan gaan leven, maar dat zint Louis en Eddie niet.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michael vraagt aan een aantrekkelijk meisje om Junior bijles wiskunde te geven.
«
»
16:40 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich in Cartego. Het dorp lijkt verlaten. Maar wanneer Jack en zijn collega's een tempel betreden, worden ze omsingeld door een horde gewapende dorpsbewoners.
«
»
17:40 The A-Team
De psycholoog van Murdock wordt ontvoerd en het A-Team komt dan ook onmiddellijk in actie. Hun achtervolging brengt hen naar Zuid-Amerika.
«
»
18:35 Fresh off the Boat
Het familiebusje geeft de geest en Jessica en Louis verwerken dit elk op hun eigen manier. De jongens gaan op zoek naar hun tijdscapsule.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie heeft een plan om een nieuwe ervaring voor de groep voor te bereiden.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
De agenten moeten snel een beschonken bestuurder zien aan te houden die op de snelweg aan het spookrijden is.
«
»
20:30 Cliffhanger
Gabe is bergbeklimmer. En jaar nadat zijn vriendin van een metershoge klif viel door defect materiaal, wordt hem gevraagd naar die tragische plek terug te gaan om er klimmers in nood te redden.
«
»
22:35 Spuiten en slikken op reis
Tim ziet hoe het leven van ladyboys in Thailand is. Linda reist naar de grens van de VS en Mexico, waar de sporen van de drugsoorlog zichtbaar zijn.
«
»
23:35 Anger Management
Twee patinten uit de groep van Charlie krijgen een romantische relatie.
«
»
00:00 Anger Management
Charlie is jaloers als hij ontdekt dat Kate erotische foto's naar iemand stuurt. Hij gebruikt Nolan om haar in de gaten te houden.
«
»
00:30 The A-Team
De psycholoog van Murdock wordt ontvoerd en het A-Team komt dan ook onmiddellijk in actie. Hun achtervolging brengt hen naar Zuid-Amerika.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers