TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
06:10 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
06:55 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
07:20 Peppe's Toscane
De familie Martelli maakt al 88 jaar pasta in prachtige bronzen machines. De tijd is er blijven stilstaan en de familieband versterkt de verbeelding.
«
»
07:35 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
08:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
09:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met jonge chef Michal Vrijmoed. De aardpeer krijgt alle aandacht die de vergeten groente verdient.
«
»
09:55 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
10:20 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
11:05 De zomertafel
Jan Buytaert & Johan Segers maken zomerse gerechten.
«
»
11:35 Ottolenghi
«
»
12:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
12:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
13:15 De sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines, 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot.
«
»
13:45 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
14:05 De dagschotel
Johan Segers - Gebakken mosseltjes.
«
»
14:20 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
15:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
15:35 De dagschotel
Julie Baekelandt serveert ons vandaag een bil van reebout. Daarnaast kiest ze voor een sterk onderschatte groente: knolselder.
«
»
15:50 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
16:22 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok.
«
»
16:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
17:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Sterrenchef Bart Desmidt laat de vis vandaag even voor wat het is en gaat samen met Gert Verhulst aan de slag met patrijs.
«
»
18:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsat en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
18:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
19:00 BBQ vanavond?!
Chinese kool met worst en aardappeltjes / Meloen met gorgonzola op de barbecue / Lamsvlees met gegrilde aubergine.
«
»
19:20 Tot op de graat
Vandaag werkt onze chef Johan Segers met een speciaal beestje uit onze Noordzee: de wulk, n van de grootste huisjesslakken die in onze gebieden leeft.
«
»
19:35 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
20:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Bart Desmidt de tien hamvragen.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes.
«
»
21:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
21:45 Ottolenghi
«
»
22:35 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans. Hij geeft inspiratie voor o.m. zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en lasagne.
«
»
22:40 Likok On Tour
LOT of Likok on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met Dave de Belder. De chef van De Godevaart gaat aan de slag met kabeljauw en zeevruchten, en maakt er een lekker pittige saus met rode curry bij. Smakelijk!
«
»
23:30 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
23:45 Het Weekmenu - reeks 2
Palla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
00:30 De Wereld op je Bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu in De wereld op je bord.
«
»
00:50 Soep!
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
01:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
01:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
02:00 Tot op de graat
Vandaag hebben de Nieuwpoortse vissers gezorgd voor schelvis, een kabeljauwachtige uit onze Noordzee. Zijn zachte smaak en structuur maken de schelvis ideaal om kinderen vis te leren eten.
«
»
02:15 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
02:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes.
«
»
03:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
03:40 Ottolenghi
«
»
04:25 Likok On Tour
LOT of Likok on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
04:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met Dave de Belder. De chef van De Godevaart gaat aan de slag met kabeljauw en zeevruchten, en maakt er een lekker pittige saus met rode curry bij. Smakelijk!
«
»
05:05 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
05:20 Het Weekmenu - reeks 2
Palla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers