TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Dirk geeft aan Steffen toe dat hij tegen de politie gelogen heeft. Steffen is verbaasd en eist dat zijn vader zijn verklaring gaat intrekken. Franzi worstelt met haar gevoelens.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Point Break
De jonge FBI-agent Utah infiltreert in een groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny dat hij van haar houdt, maar zij beantwoordt zijn liefdesverklaring niet en zegt in plaats daarvan 'dankjewel'. Dat is niet het antwoord waar hij op hoopte.
«
»
16:45 The Nanny
Terwijl Niles herstelt van zijn hartaanval, vraagt Maxwell aan Fran de keuken te herinrichten. Fran vermoedt dat haar baas haar hiermee zoet wil houden.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Sheldon heeft Elisabeth Plimpton, een knappe vrouwelijke professor, uitgenodigd om enkele dagen in hun appartement te logeren.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Leonard vertelt Penny over zijn eerste kennismaking met Sheldon en waarom hij destijds besloot om een appartement met hem te delen.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry wordt 16 en hoopt dat hij voor zijn verjaardag een auto cadeau zal krijgen. Mama Beverly vreest echter dat hij nog lang niet klaar is voor de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken.
«
»
18:40 The Simpsons
Om geld te besparen besluit Mr. Burns zijn personeel te ontslaan en hen te vervangen door robots. Enkel Homer mag blijven om ze te onderhouden. Hij probeert contact te zoeken met de robots.
«
»
19:00 The Simpsons
Bart wordt verliefd op het vriendinnetje van Jimbo. Ondertussen koopt Homer een loopband zodat hij de oude afleveringen van een televisieshow kan bekijken.
«
»
19:30 Las Vegas
Wanneer diamanten ter waarde van vijf miljoen dollar gestolen worden van een gast van het Montecito, schakelt Danny de technische expertise van Mike in om de dief te pakken te krijgen.
«
»
20:30 L.A.'s Finest
Het team zet de zoektocht naar de verdwenen diamanten verder. Syd en Nancy moeten hun verleden onder ogen zien, willen ze Knox te pakken krijgen.
«
»
21:35 L.A.'s Finest
Izzy verdiept zich in het verleden van Nancy. Zij en Syd ontdekken ondertussen dat ze al die tijd gemanipuleerd werden. Nico, de broer van Nancy, moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
22:35 Orange is the New Black
Als na haar waarneming van een wilde kip de gevangenen elkaar aanvliegen, vraagt Larry zich af of Piper niet te veel opgaat in het 'kippenhok'-gevangenisleven.
«
»
23:35 Las Vegas
Wanneer diamanten ter waarde van vijf miljoen dollar gestolen worden van een gast van het Montecito, schakelt Danny de technische expertise van Mike in om de dief te pakken te krijgen.
«
»
00:25 The Chi
Een huwelijk zorgt voor de nodige veranderingen in het leven van Kevin en Kiesha. Emmett vindt maar moeilijk een balans tussen werk en privé. Trig, de broer van Jake, duikt onverwacht weer op.
«
»
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers