TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dus moet Willy verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat veel beter kan.
«
»
07:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:10 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Shakshuka met platbrood is het ideale sharing gerecht: voor twee of vijf personen, of meer. Onverwacht bezoek is meer dan welkom.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Samen met Lotte probeert Eric de oorzaak van een plotse CO-vergiftiging te achterhalen. Terwijl hij met zijn kleindochter op het speelplein speelt, zakt een grootvader plots in elkaar.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
June probeert voor een waterdicht alibi te zorgen. Freddy besluit een overnachting te boeken in de B&B van Mieke. Simon wil Véronique overhalen om zich terug te trekken als kandidaat-CEO.
«
»
14:25 Wittekerke
Jelle en Veerle hebben zich nauwelijks verzoend met het dubbelhuwelijk of het volgende probleem dient zich aan: de huwelijksreis.
«
»
15:35 Private Practice
Cooper heeft moeite in de omgang met de moeder van een van zijn patiënten. Violet is jaloers op Pete. Sam wordt opgeroepen om te getuigen. Addison vecht tegen haar gevoelens.
«
»
16:45 Spoed
Koen heeft zijn goeie vriend René uitgenodigd voor een etentje. De journalist, wiens huwelijk op de klippen is gelopen, is een echte spraakwaterval. De volgende ochtend is hij minder van zeg.
«
»
17:50 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Het is een spannende dag voor Koen en Lotte. Ze gaan niet alleen op zoek naar een aanrander, maar komen ook tussenbeide in een straatgevecht.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Het is nog steeds niet duidelijk wie er nu op kot komt. Wat wel zeker is, is dat Jef het liefst vier feestvarkens onder zijn dak wil en Jeanne vier ernstige studenten.
«
»
20:35 K3 zoekt K3
Opnieuw waagt een nieuwe lichting Vlaamse en Nederlandse kandidaten haar kans op het grote 'K3 Zoekt K3'-podium.
«
»
22:30 Team Spirit: De serie
Franky vindt zichzelf te dik, voelt zich een loser en tot overmaat van ramp verlaat Nancy hem. Hij gaat op zoek naar werk en vindt dat in een stripteasetent.
«
»
23:35 Team Spirit: De serie
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie aan in Belfast. Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij, maar hij mist zijn vrienden te erg.
«
»
00:45 Private Practice
Cooper heeft moeite in de omgang met de moeder van een van zijn patiënten. Violet is jaloers op Pete. Sam wordt opgeroepen om te getuigen. Addison vecht tegen haar gevoelens.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Klus is verkouden en moet voortdurend niezen. Hij houdt zijn hand niet voor zijn mond en dat vinden zijn vrienden niet leuk. Volgens hen is het zelfs onbeleefd.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop heeft een kast gekregen van Lui. Het meubel krijgt voorlopig een plaats op de zolder, want er is een feestje voor Kwebbel.
«
»
05:50 Maya!
Maya raakt bevriend met zweefvlieg Syrphie, een vlieg die eruitziet als een wesp. Wanneer de wespen de honing van een speciale boodschapper stelen, helpt Syrphie Maya om de honing terug te krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers