TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Mystery Diagnosis
In 'Mystery Diagnosis' zoeken mensen medisch advies omdat ze problemen ondervinden om de oorzaak van hun gezondheidsproblemen te achterhalen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 The Real Housewives of Dallas
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Mystery Diagnosis
In 'Mystery Diagnosis' zoeken mensen medisch advies omdat ze problemen ondervinden om de oorzaak te vinden van hun gezondheidsproblemen.
«
»
12:20 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
13:20 The Real Housewives of Dallas
Realityreeks.
«
»
14:20 Achter gesloten deuren
Joyce houdt voor haar ouders verborgen dat ze een relatie heeft met Hinde. Ze vreest voor hun reactie, wanneer ze erachter komen dat ze lesbisch is. En daar heeft ze een hele goede reden voor.
«
»
15:15 Blind Getrouwd - Australia
Ieder koppel gaat in deze aflevering lunchen met hun familie en beste vrienden. De druk loopt voor sommige deelnemers hoog op. Sommige gasten geven hun ongezouten mening over de stellen.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Franzi ontdekt toevallig een geheim van Nadja. Ze smeekt Franzi om te zwijgen. Robert en Eva beleven een fijne avond samen. Dirk verzwijgt de diagnose die hij van Michael kreeg.
«
»
17:40 Neighbours
Bea en Karl zijn van slag na de beslissing van Elly om te verhuizen. Chloe geniet van haar status, tot Lucy Robinson op de proppen komt met enkele moeilijke targets die behaald moeten worden.
«
»
18:10 Ik vertrek
Benny (51) en Andrea (52) Ploeg verruilen Assen voor het Noorse Åmdals Verk, om er een voormalig ouderencentrum om te toveren tot bed and breakfast met campercamping.
«
»
19:15 De Pfaffs
Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan.
«
»
20:00 World Matchplay Darts
De World Matchplay 2021 wordt de 28e editie van de World Matchplay. Het toernooi wordt georganiseerd door de PDC en wordt gehouden van 17 tot en met 25 juli 2021 in de Winter Gardens, Blackpool.
«
»
23:20 Ik vertrek
Benny (51) en Andrea (52) Ploeg verruilen Assen voor het Noorse Åmdals Verk, om er een voormalig ouderencentrum om te toveren tot bed and breakfast met campercamping.
«
»
00:20 Embarrassing Bodies Down Under
In Dandenong, Victoria, ontfermt dokter Brad zich over een man die ernstig lijdt onder een delicate breuk. Doter Ginni adviseert een patiënt die zich schaamt over de rode uitslag op armen en benen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers