TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Werner is opgelucht wanneer hij hoort dat Eva het verzoek van Robert aanvaard heeft. Hij adviseert zijn zoon om tijd te maken voor zijn gezin. Steffen heeft een cadeautje voor Franzi.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Nowhere to Be Found
Na de dood van haar man verhuist Claire samen met haar dochter Sarah naar een dorpje om er een nieuwe start te maken.Wanneer Sarah plots verdwijnt, komt het leven van Claire op z'n kop te staan.
«
»
16:05 The Big Bang Theory
Leonard is stikjaloers wanneer hij ontdekt dat een van Penny's ex-vriendjes uit Omaha op bezoek komt en bij haar op de zetel blijft slapen. Het komt tot een fikse ruzie.
«
»
16:30 Married... with Children
Terwijl Kelly probeert te scoren bij een footballspeler van school, moedigt Al tijdens de wedstrijd de tegenpartij aan in de hoop dat zijn eigen schoolrecord intact blijft.
«
»
16:55 Married... with Children
De vakantie in de natuur waar Al en Steve zo naar hadden uitgekeken valt in het water door toedoen van vrouwelijke hormonen en mensenetende dieren.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Na zijn derde afspraakje met Bernadette begint Howard te twijfelen of hij wel een toekomst met haar heeft. Hij hoopt immers nog altijd zijn droomvrouw tegen het lijf te lopen.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Nu Bernadette regelmatig over de vloer komt bij Leonard en Sheldon en duidelijk snapt waar zij het over hebben, vindt Penny het vervelend dat zij de enige is die geen verstand heeft van wetenschap.
«
»
18:25 The Simpsons
Marge, Lisa en Bart gaan samen in een Ethiopisch restaurant eten. Het uitje valt zo goed mee dat ze besluiten om voortaan vaker op restaurant te gaan en er een blog over bij te houden.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa ontdekt dat haar favoriete schrijfster T.R. Francis haar boeken niet zelf schrijft, maar dat de verhalen worden bedacht door een groep ghostwriters.
«
»
19:25 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
20:30 Australia
De Engelse aristocrate Lady Sarah Ashley erft een ranch in Australië. Wanneer Engelse veebaronnen het op haar grond hebben gemunt, sluit ze zich met tegenzin aan bij een ruwe veehoeder.
«
»
23:40 Out of Sight
Een voormalige Americanfootballcoach heeft een zelfhulpboek geschreven met de naam 'Reach'. Hoewel het boek al gauw heel populair is, weigert de auteur uit de anonimiteit te treden.
«
»
01:30 Las Vegas
De productiecrew van de nieuwste film met Jean-Claude Van Damme is te gast in het Montecito Hotel. Ed houdt een oogje in het zeil tijdens de stunts van de filmploeg.
«
»
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers