TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
06:10 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
06:35 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
07:00 Het Weekmenu - reeks 2
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
07:35 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
08:00 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
08:50 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
09:10 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
09:40 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
10:05 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
10:35 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
11:20 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
12:00 Pasta & Risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:15 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
12:40 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
13:00 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
13:50 Lekker Lang Leven
MichaŽl Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
14:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
14:45 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
15:20 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
15:55 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
16:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maÔs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
16:45 De dagschotel
"Een dagschotel waar je meteen verliefd op wordt". Zo omschrijft Dominique Persoone zijn gerecht van vandaag. En wie zijn wij om hem tegen te spreken!
«
»
16:55 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag de jonge chef MichaŽl Vrijmoed over de vloer in De Garde van Gert. Ze schudden smakelijk gebakken eekhoorntjesbrood met rundermerg uit hun culinaire mouw.
«
»
18:10 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
18:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
18:45 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in WalloniŽ heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
19:20 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
19:45 Lekker Lang Leven
MichaŽl Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
20:10 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met chef Piet Huysentruyt. Met verschillende soorten champignons en wat spek prepareert Piet een lekkere vulling voor zijn ravioli.
«
»
21:15 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
21:40 Apero-Dining
Andy laat tomaten uitlekken voor de ultieme bloody mary. Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes, bakt balletjes van lamsgehakt en rolt cheesy cigarillo's met een paprikadip erbij.
«
»
22:20 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met de jonge chef Jan Tournier van sterrenrestaurant Cuchara in Lommel. De chef tovert een eenvoudig stukje spiering om in een echte smaakbom.
«
»
23:35 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
00:10 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
00:50 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in WalloniŽ heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
01:25 Lekker Lang Leven
MichaŽl Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
01:50 Vlaanderen Kookt
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip ŗ la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
02:10 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
02:45 Apero-Dining
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
03:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met chef Piet Huysentruyt. Met verschillende soorten champignons en wat spek prepareert Piet een lekkere vulling voor zijn ravioli.
«
»
03:50 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
04:10 Apero-Dining
Andy laat tomaten uitlekken voor de ultieme bloody mary. Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes, bakt balletjes van lamsgehakt en rolt cheesy cigarillo's met een paprikadip erbij.
«
»
04:40 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
05:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met de jonge chef Jan Tournier van sterrenrestaurant Cuchara in Lommel. De chef tovert een eenvoudig stukje spiering om in een echte smaakbom.
«
»
05:55 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eťn.

Dossiers