TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft een brief gekregen van zijn zieke kaboutermoeder. Omdat ze ver van het kabouterdorp woont, besluit Plop te verhuizen om haar te verzorgen. Zijn vriendjes zijn hier niet gelukkig mee.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy staat voor een dilemma: het verjaardagsfeest van Knoest is op dezelfde dag als dat van Bridget. - Knoest wil bewijzen dat hij cool is en organiseert een logeerpartij.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en zijn vrienden zoeken naar het tweede stuk van het juweel uit de kroon en worden gevangengenomen door een heks.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
De competitieve Eep is gek op wedstrijdjes, dus wil ze koste wat het kost samen met haar nieuwe vriend Lerk de beste zijn bij een jachtexamen op school.
«
»
09:05 Hallo K3
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Josje is heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Vraag naar Loïcs lievelingsgroente en het antwoord is aubergine. Eén van zijn favoriete keukens is Japan. Hij maakt vandaag gelakte aubergine met eend.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Lisa
Jonas leest de begrafenisrede voor op de uitvaart van zijn vader.Na de plechtigheid vertellen Dorine en Gert aan Jonas dat ze de strijdbijl willen begraven en Jonas tot CEO van Massa willen benoemen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon vreest voor een financiële ondergang van Fashion. Hij probeert Peter te overhalen om geen grote mediacampagne op poten te zetten. Mieke voelt zich eenzaam in de brouwerij.
«
»
14:25 Wittekerke
Elke vertelt Björn dat zij en Max grote ruzie hebben en uit elkaar gaan. Lotte is in alle staten omdat in Close een negatief artikel is verschenen over de golfclub.
«
»
15:35 Private Practice
Iedereen in de praktijk is in de ban van de verkiezingen. Sam en Naomi willen allebei de praktijk leiden, maar moeten de rest van hun capaciteiten weten te overtuigen.
«
»
16:45 Spoed
Jos en Fien maken een fietstochtje langs de wielerpiste waar Peter Mesen zich de ziel uit het lijf trapt. De jongeman begrijpt niet dat hij niet beter presteert want hij neemt al een paar dagen epo.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Officieren vinden een cocktail die meer bevat dan alleen drank. Een grensoverschrijdende shopper heeft een crimineel verleden. De verklaring van een kledingontwerper klopt niet.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Eric en Brigitte zoeken uit of een stervensbegeleider de beste vriendin van een van zijn klanten heeft opgelicht en doen zo een schokkende ontdekking.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Lisa vraagt Katja om in te springen wanneer haar pitch voor de nieuwe campagne de mist ingaat. Tot Katja's ergernis blijft Jonas in Lisa geloven. Lisa voelt zich dankzij Jonas vrijer dan ooit.
«
»
21:45 Met vier in bed
In de heuvels van Benissa ligt Pedramala, een klein gehucht met een prachtig zicht over de Costa Blanca. Hier wonen Jessy en Delphine, die in Casa Pedramala een nieuwe thuis vonden.
«
»
22:35 Telefacts zomer
In het hoogseizoen landt op Ibiza naar schatting elke zes minuten een vliegtuig. De meesten kennen Ibiza als een paradijs voor feestgangers, maar lang niet iedereen doet mee met de massa.
«
»
23:30 The Bold Type
Jane krijgt van Jacqueline de kans om een groot artikel te schrijven. Ze heeft het echter moeilijk wanneer blijkt dat ze moet schrijven over de breuk met haar ex.
«
»
00:30 Private Practice
Iedereen in de praktijk is in de ban van de verkiezingen. Sam en Naomi willen allebei de praktijk leiden, maar moeten de rest van hun capaciteiten weten te overtuigen.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:15 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:25 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»
05:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers