
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
06:25 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
06:45 | A la carte |
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
07:05 | De gezonde goesting |
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
07:30 | De Zoete Zonde |
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag geeft deze chef van katoen: De Pauw Jeroen! Hij grilt inktvis op de teppanyaki en serveert er een ciabatta met tomatensalsa bij. Een bordje vakantie, zomer en zon dat klaar is in 20 minuten.
«
»
08:30 | Njamma Mia! |
Een Italiaans ontbijt, dat maakt Peppe vandaag in Njamma Mia! Hij zit in de Umbrische keuken, en die is redelijk basic. Het wordt dus een ouderwetse boerenomelet.
«
»
08:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:05 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Dominique volgt het proces van cacaoboon tot chocolade, en dit op locatie in Centraal-Amerika.
«
»
09:35 | Piet Patron |
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
10:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
10:25 | Panklaar |
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
10:35 | Vlaanderen Kookt |
Sabine Schepens is een 45-jarige verpleegster uit Merksem. Haar bananentaart met chocolade is wijd en zijd bekend en is ondertussen een echte klassieker geworden bij vrienden en familie.
«
»
10:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
11:40 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
12:05 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
12:20 | Beach Barbecue |
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
12:50 | BBQ vanavond?! |
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
13:10 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:40 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
14:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
14:25 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Het is dé guilty pleasure onder de desserts: chocomousse. Steffi steekt het vandaag in een gezond jasje. En nog beter: ze maakt er zelfs een hele taart van!
«
»
14:50 | Bal National |
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
15:25 | Vlaanderen Kookt |
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
15:50 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
16:15 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
16:45 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
17:15 | De dagschotel |
Topchef Jan Tournier zweert bij eenvoudige gerechten, zowel in zijn restaurant als in de keuken van onze Dagschotel. Vandaag maakt hij pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met chef Peppe Giacomazza in de keuken van De Garde van Gert. Het duo maakt een verse pasta vongole, ook bekend als pasta met venusschelpen.
«
»
18:05 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
18:35 | De zomertafel |
Dagny Ros & Peppe maken zomerse gerechten.
«
»
19:05 | Bal National |
Wim maakt het perfecte vogelnestje met een gladde tomatensaus. Hij kookt ook een smaakbom van een groentesoep, compleet met veel kervelballetjes erin.
«
»
19:45 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geïnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla.
«
»
21:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
21:35 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
22:05 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
22:35 | Ellemieke's KIDchen |
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag zij aan zij met het Ijslandse keukentalent Dagny Ros Asmundsdottir. Ze zet een Scandinavisch geïnspireerde visburger op het menu.
«
»
23:35 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
00:10 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
00:45 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
01:10 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
01:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
02:25 | A la carte |
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
02:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt bezoek van sterrenchef Jan Tournier. Ze maken een trip door de wereldkeuken met een Japans geïnspireerde tonijn tataki en frisse tomatensla.
«
»
03:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
03:45 | Lekker Lang Leven |
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
04:05 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
04:30 | Ellemieke's KIDchen |
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
04:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag zij aan zij met het Ijslandse keukentalent Dagny Ros Asmundsdottir. Ze zet een Scandinavisch geïnspireerde visburger op het menu.
«
»
05:20 | Nuances |
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
05:45 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»