TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Relic Hunter
Wanneer Sydney wordt gevraagd om een vreemd stuk metaal uit Washington te onderzoeken, vermoedt ze al snel dat het van buitenaardse afkomst is.
«
»
12:05 Relic Hunter
Sydney en Nigel nemen het vliegtuig naar Cambodja om professor Choh te ontmoeten. Hun vliegtuig wordt echter gekaapt door Masters, een ontploffingsspecialist.
«
»
13:00 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt steeds vaker geconfronteerd met autodiefstallen.
«
»
14:15 Xena, The Warrior Princess
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders worden gefolterd, komen Xena en Gabrielle tussenbeide.
«
»
15:15 My Wife and Kids
Jay wil dat Michael haar evenveel aandacht geeft dan Vanessa krijgt van Jr. Michael gooit het over een andere boeg.
«
»
15:45 The Nanny
Fran is razend wanneer Maxwell met een aantrekkelijk blondje terugkomt van een feestje. Hij benadrukt dat ze zich niet met zijn leven hoeft te bemoeien, omdat ze maar het kindermeisje is.
«
»
16:15 The A-Team
Ex-gokker Jim Sullivan en dochter Patty hebben van hun ranch een tehuis voor kinderen gemaakt.
«
»
17:15 Relic Hunter
Sydney en Nigel worden door een onderzoeksteam naar het poolgebied gehaald en zijn al snel in gevaar wanneer een mummie ontdooit.
«
»
18:15 Fresh off the Boat
Op Valentijnsdag proberen Jessica en Louis elk Evan het beste advies te geven over hoe hij met zijn vriendin moet vieren. Eddie krijgt een liefdesbriefje.
«
»
18:45 What We Do in the Shadows
De vampiers proberen te overleven zonder Guillermo, terwijl ze zich voorbereiden op het bijwonen van het meest exclusieve evenement in het sociale leven van vampiers.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
«
»
20:30 The Legend of Zorro
Don Alejandro de la Vega, alias Zorro, staat voor een dilemma. Zijn vrouw Elena wil dat hij kiest tussen zijn gezinsleven en zijn geheim leven als weldoener.
«
»
22:50 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:20 Foute vrienden
In deze aflevering leven Jeron, Begijn, Steven en Thomas zwaar boven hun stand: ze amuseren zich op het golfterrein en leren beginnelingen de kneepjes van het vak.
«
»
00:00 Dave
Dave heeft net zijn eerste platencontract gesloten en drukt zijn creatieve visie door. Hij heeft een nieuw en controversieel nummer, getiteld 'Jail', geschreven en wil dit op de markt brengen.
«
»
00:35 My Wife and Kids
Vanessa koopt voor Jr. een spelletje. Hij is meteen volledig in de ban van het spel en speelt het als een bezetene.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op En.

Dossiers