TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Franzi bezoekt Dirk in het ziekenhuis. Ze wil weten of Dirk zeker is dat hij Tim als dader herkend heeft. Wanneer Dirk aarzelt, geeft dat Franzi hoop. Eva is helemaal over haar toeren.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 A Beautiful Mind
De briljante wiskundige John Forbes Nash Jr. staat bekend als een arrogante professor die zijn studenten ontzag inboezemt. Tijdens de Koude Oorlog doet de overheid een beroep op hem.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
De teleurstelling is groot wanneer Barney na lange tijd eindelijk zijn vader ontmoet en deze niet aan zijn verwachtingen voldoet.
«
»
17:10 How I Met Your Mother
Lily en Barney reageren slecht wanneer Marshall zijn ontslag geeft bij de Goliath National Bank om aan de slag te gaan bij een milieuorganisatie.
«
»
17:40 Modern Family
Jay organiseert een Super Bowl-feestje. Claire zet haar schouders onder een babyborrel.
«
»
18:10 Modern Family
Lily bereikt een nieuwe mijlpaal, eentje waar Cam en Mitch nog niet klaar voor zijn.
«
»
18:35 The Simpsons
Wanneer de vakbondsleider ontslag neemt, profiteert Burns van de situatie. Hij schrapt meteen alle uitkeringen voor tandartskosten uit de arbeidsovereenkomst.
«
»
19:05 The Simpsons
Op 1 april haalt Homer allerlei grappen uit, tot de hele familie het grondig beu is. Bart zoekt een manier om zijn pa op zijn beurt een poets te bakken.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins helpen een hedendaagse Robin Hood die onbewust illegale drugs steelt. Ondertussen helpt Rick een gepensioneerde soldaat terug op de werkvloer als gewone burger.
«
»
20:30 Reprisal
Bankdirecteur Jacob wordt gekweld door een gewelddadige overval waarbij een collega om het leven kwam. Hij werkt nu samen met zijn buurman en voormalig agent James om de dader te pakken.
«
»
22:20 S.W.A.T.: Firefight
Luitenant Paul Cutler van het SWAT-team van Los Angeles wordt overgeplaatst naar Detroit om hun team op te leiden. Maar bij de eerste klus loopt het grondig fout: een gegijzelde wordt gedood.
«
»
00:10 Magnum P.I.
Magnum en Higgins helpen een hedendaagse Robin Hood die onbewust illegale drugs steelt. Ondertussen helpt Rick een gepensioneerde soldaat terug op de werkvloer als gewone burger.
«
»
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers