TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft het heel druk vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Vollenbak voetbal
Sportmagazine.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Auschurkje haat verjaardagen, maar de Gelaarsde Kat bedenkt een plan om hem toch de koning te rijk te laten voelen op deze dag. De macht stijgt hem echter al snel naar het hoofd.
«
»
07:45 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Dawn of the Croods
Terwijl Thunk oppast, krijgt Sandy de schuld voor ellende die een kleine, nieuwe buur heeft veroorzaakt. Oma vindt Thunk te zacht en wil hem harder maken.
«
»
09:00 Hallo K3
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Na de ontvoering van een 8-jarig meisje houden de stagiairs een buurtonderzoek. Vince en Sami vinden een aanwijzing die wel eens voor een doorbraak kan zorgen.
«
»
12:25 Lisa
Lisa loopt in paniek naar Massa, heeft nood aan pillen, maar wanneer ze het binnenplein oploopt, dreigt ze onder een grote liftwagen terecht te komen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mathias probeert de gemoederen thuis te bedaren door zelf met Cédric te gaan praten. Het ziet er echter naar uit dat hij de situatie alleen maar erger maakt.
«
»
14:25 Wittekerke
Lotte verheugt er zich op om gerante van de golfclub te worden. Maar voor het zover is, moet François zijn rol als stroman met verve vertolken en de aandelen van Celine kopen.
«
»
15:35 Private Practice
Sam gaat op huisbezoek en belandt in een mogelijk gevaarlijke situatie. Pete en Addison willen hun relatie naar een ander niveau brengen. Violet verrast Cooper met een pact.
«
»
16:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Luc Gijsbrecht weigert te geloven dat zijn zoon Tom een moordenaar is en hij schuift de aangifte bij de politie voor zich uit. De tiener daarentegen is het vluchten beu.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Border Security USA
Op Detroit Metro Airport heeft de douanebeveiliging vragen voor een zwangere Chinese staatsburger.
«
»
18:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Om haar laatste wens te vervullen, doet een bejaarde vrouw die er slecht aan toe is een beroep op Brigitte. Floor en Femke vrezen voor hun leven wanneer ze de confrontatie aangaan met een dronkaard.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Lisa
Lisa wordt wakker in de slaapkamer van Jonas. Ze vertrekt wanneer Katja aankomt en gaat naar 't Excuus, waar ze Pilar tegenkomt.
«
»
20:35 Familie
Jonas probeert contact op te nemen met Stefanie. Rudi en Zjef nemen een belangrijke beslissing. Quinten schakelt Hanne in om een nachtje op Gaston te passen.
«
»
21:10 Met vier in bed
We blijven in Neeroeteren en trekken naar het domein Het Warredal om er de bossen in te trekken. Het Nutchel-gedeelte is het next level glamping-concept van Kristel en haar assistente Els.
«
»
22:00 Axel Opgelicht
Mumbai is de financiële hoofdstad van India en het epicentrum van de Bollywoodfilm. Nep castingbureaus maken er ook handig gebruik van het succes van Bollywood om toeristen in de val te lokken.
«
»
23:05 Code 37
Hannah begint aan een gevaarlijke undercoveropdracht in de Gentse gevangenis. Ze onderzoekt er een reeks lesbische verkrachtingen. Geen enkel slachtoffer durft immers mee te werken aan het onderzoek.
«
»
00:10 Chicago P.D.
Ruzek is getuige van een ontvoering en het team begint vervolgens aan een race tegen de klok om de vrouw terug te vinden. Burgess zoekt na de uren toenadering tot Ruzek, maar die houdt de boot af.
«
»
01:05 Private Practice
Sam gaat op huisbezoek en belandt in een mogelijk gevaarlijke situatie. Pete en Addison willen hun relatie naar een ander niveau brengen. Violet verrast Cooper met een pact.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er een goede manier bestaat om je lach in te houden.
«
»
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers