TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Franzi kijkt wanhopig toe hoe Tim door de politie als verdachte wordt afgevoerd. Ook Linda en André worden verdacht. Linda is blij wanneer haar zoon Steffen arriveert om haar te steunen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Tourist
Wiskundeprofessor Frank Tupelo maakt een reis door Europa, in de hoop de pijnlijke breuk met zijn vriendin te verwerken. Op de trein naar Venetië ontmoet hij de mysterieuze Elise.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Wanneer Zoey zich inschrijft om les te volgen in Teds klas, probeert ze de studenten ervan te overtuigen dat de Landmark Building gered moet worden en niet met de grond gelijk gemaakt mag worden.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
De groep gaat helemaal uitgedost naar een gala-avond in het Natural History Museum. Daar botst Ted op Zoey en haar man, de kapitein. Ondertussen leven Robin en Barney zich uit in het museum.
«
»
17:35 Modern Family
Haley weet niet goed of ze Arvin haar kus met Dylan moet opbiechten. Ze vraagt Mitch en Cam om raad. Gloria gelooft niet dat de Canadese vriendin van Manny echt bestaat.
«
»
18:05 Modern Family
Phil waagt zich aan een nieuwe carrièrezet. Claire heeft haar handen vol met haar vader.
«
»
18:35 The Simpsons
Het huis van de Simpsons is er erg slecht aan toe. Maar als Marge en Homer te horen krijgen hoeveel ze aan reparatiekosten moeten betalen, 8.500 dollar, stort hun wereld in.
«
»
19:00 The Simpsons
Bart wordt tot over zijn oren verliefd op zijn nieuwe buurmeisje Laura. Laura en Bart raken bevriend en Bart verandert stilletjes aan. Hij denkt na over zijn kleding en wil lekker ruiken.
«
»
19:30 Magnum P.I.
Magnum en TC gaan undercover wanneer een bedrijfsleider wordt vermoord en iedereen op kantoor een verdachte is. Rick is nieuwsgierig waarom Higgins zoveel moeite doet om het onderzoek te saboteren.
«
»
20:30 Sweet Home Alabama
Modeontwerpster Melanie verlooft zich met de meest begeerde vrijgezel van New York. Ze is echter nog altijd getrouwd met haar jeugdvriendje en keert terug naar Alabama om officieel te scheiden.
«
»
22:35 Love at First Glance
Mary wordt gedumpt door haar verloofde. Wanneer ze op een dag op de trein een knappe man ontmoet en die zijn gsm vergeet, besluit ze op zoek te gaan naar hem.
«
»
00:25 Magnum P.I.
Magnum en TC gaan undercover wanneer een bedrijfsleider wordt vermoord en iedereen op kantoor een verdachte is. Rick is nieuwsgierig waarom Higgins zoveel moeite doet om het onderzoek te saboteren.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers