TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
12:40 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
13:35 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een kettingbotsing op de drukke A64. Een van de betrokken bestuurders is er erg aan toe en wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
14:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
15:35 My Wife and Kids
Jr. is zo onder de indruk van de baby, dat hij ervan overtuigd is dat hij niet goed genoeg is om voor zijn eigen zoon te zorgen.
«
»
16:05 The Nanny
Maggie wil absoluut een tatoeage. Ze wil dat Fran haar vader helpt overtuigen, maar die weigert resoluut. Wanneer Val verklapt dat Fran zelf een tatoeage heeft, is iedereen dan ook ontzettend verrast.
«
»
16:35 The A-Team
Face is tot over zijn oren verliefd. De knappe dame in kwestie wordt echter ontvoerd. Het A-Team zet alles op alles om haar uit de handen van haar kidnappers te bevrijden.
«
»
17:35 Relic Hunter
Sydney probeert te ontsnappen aan drie gemaskerde mannen als Carson, een brute vrouw, uit haar auto springt, een liedje zingt en een ketting om haar hals bindt.
«
»
18:30 Fresh off the Boat
Eddie laat Jessica weten dat hij Kerstmis bij zijn vriendin Nicole in New York wil doorbrengen. Louis en Evan helpen Emery beslissen wie van zijn vele vrienden hij zou uitnodigen voor het kerstdiner.
«
»
19:00 What We Do in the Shadows
De huisgenoten vrezen dat ze elektronisch zijn vervloekt. Guillermo probeert een dodelijke dreiging voor zijn meesters af te wenden.
«
»
19:30 All New Traffic Cops
De agenten worden geregeld geconfronteerd met drugs op de Britse wegen. Of het nu dealers zijn die voorraden vervoeren of gebruikers die achter het stuur kruipen; het is een dagelijkse strijd.
«
»
20:30 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
22:50 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
23:20 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
00:00 Out of the Dark
Twaalf Thaise voetballers en hun coach worden verrast door de moesson en komen vast te zitten in een grot. De hele wereld leeft mee. Eerst met de zoekactie, daarna met de gevaarlijke reddingsmissie.
«
»
01:10 Snowfall
Een wanhopige Andre heeft hulp nodig wanneer Melody niet meer opdaagt na haar afscheidsfeestje. Julia stelt een nieuw plan voor aan Teddy. Gustavo ruimt het pad om zijn eigen visie door te voeren.
«
»
02:05 My Wife and Kids
Michael praat in op Jr. om te komen pokeren en Vanessa en de baby thuis te laten. Maar hij had er niet op gerekend dat Jr. Jay zou meebrengen.
«
»
02:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers